Meseriile care au mare căutare în Bihor

De Dan Birta
1Comentariu
Meseriile care au mare căutare în Bihor
Baza de date a AJOFM Bihor oferă celor interesaţi 737 de oferte de locuri de muncă.

Peste 730 de locuri de muncă vacante sunt anunţate în baza de date a AJOFM Bihor în prezent. Plus alte câteva sute care nu au fost evidenţiate de companii. Din oferta agenţiei de muncă locale, aproape 50 se adresează persoanelor care au terminat o facultate. Astfel, sunt foarte căutaţi agenţii de vânzări, agenţii de salarizare, asistenţii medicali, auditorii şi consilierii juridici. Oferta este destul de consistentă pentru inginerii de diferite specializări: automatişti, chimişti, prelucrări metalurgice, producţie, sisteme informatice, dar şi pentru economişti şi amanageri de proiect.

Studii medii

Pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională sunt disponibile 338 de locuri de muncă. În ordine alfabetică, ofertele se adresează agenţilor comerciali, agenţilor de securitate, barmanilor, bucătarilor, casierilor, confecţionerilor articolelor din piele şi înlocuitori, croitorilor, cosmeticienilor, dulgherilor, electricienilor, fierarilor betonişti, finisorilor, frezorilor, laboranţilor, lăcătuşilor mecanici, lucrătorilor comerciali, mecanicilor auto, operatorilor BCA, operatorilor maşini cu comandă numerică, operatorilor calculator, operatorilor mase plastice, ospătarilor, recepţionerilor, sculerilor matriţeri, şoferilor, stivuitoriştilor, strungarilor, sudorilor, tâmplarilor, tehnicienilor în asigurarea calităţii, vânzătorilor, zidarilor şi zugravilor.

Oferta pentru muncitorii necalificaţi este de 302 locuri de muncă. Meseriile sunt variate, de la ajutor ospătar, ambalator manual, cameriste, la infirmiere, lucrători în depozit, manipulanţi marfă, montatori de subansamble, muncitori necalificaţi în construcţii, la fabricarea mobilei, în confecţii sau sortatori de deşeuri.

În judeţ sunt disponibile nouă posturi de muncitori necalificaţi la Salonta, 28 de oferte la Aleşd, zece la Beiuş şi două la Marghita.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor