Mestesugurile si artizanatul, sustinute

Mestesugurile si artizanatul, sustinute
Începând de luni este activ formularul de preselecţie în cadrul Programului naţional multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului.

Prin Program se asigură ajutor financiar pentru: participări la târguri şi expoziţii organizate în ţară şi în străinătate, cu stand propriu sau în asociere cu alţi operatori economici, instruire în domeniile de artă populară şi meşteşug, elaborarea şi producţia de materiale tipărite de promovare a produselor de artă populară, artizanat şi a mesteşugurilor pe suport hârtie şi pe suport electronic, redactate în limba română şi cel puţin într-o limbă de circulaţie internaţională.

Finanţări se acordă şi pentru realizarea unui site pentru prezentarea activităţii solicitantului şi a produselor sau serviciilor promovate, promovarea şi vânzarea on-line a produselor cu specific meşteşugăresc şi artizanal, achiziţionarea de calculatoare, dispozitive, echipamente, utilaje, maşini necesare pentru desfăşurarea activităţii, de mijloace de transport auto pentru marfuri. Aplicanţii pot completa formularul de preselecţie electronic direct pe link-ul: programenationale2012.aippimm.ro. 

S.Al.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !