“Meteo” Stoica

Reactualizat la:
“Meteo” Stoica
Managerul general al echipei FC Steaua, Mihai Stoica, s-a aratat foarte multumit duminica, dupa victoria Stelei cu 4-1 pe terenul Farului. El a facut prognoza si pentru Dinamo, anuntand ca va aduce ”uraganul” in Stefan cel Mare.

“Nu e prima data cand vedem la noua Steaua o astfel de determinare. Cine se hazardeaza sa iese la joc cu Steaua se supune unui mare risc. Problema numarul unu este refacerea jucatorilor. Va fi foarte important ca jucatorii sa aiba prospetime”, a spus Mihai Stoica.

“Suntem cu un pas inainte de meciul din Giulesti. Ei vor avea timp sa se odihneasca. Sunt foarte mandru ca jucatorii pe care i-am adus eu la Steaua, ma refer in special la Bostina, Iacob, Dica au fost artizanii acestei victorii”, a completat Stoica.

Totusi, Mihai Stoica pastreaza unele regrete: “Din pacate, porneste mereu regretul ca nu am reusit sa ne calficam in Champions League si mai ales ca nu am putut sa-i umilim pe Dinamo in Ghencea. In retur va trebui sa se pregateasca ca va veni uraganul in Stefan cel Mare !”

“Este meritul lui Protasov, cel care a reusit sa faca echipa pe care o doream. O echipa care are rezultate si face spectacol in acelasi timp. Pe vremea lui Walter aveam rezultat, dar putin spectacol”, a continuat MM.

Legat de prietenia cu Walter Zenga, M. Stoica a dat de inteles ca va mai colabora cu el: “Cu siguranta ca vom mai colabora, insa sa nu se inteleaga ca el va veni in Ghencea. Vom colabora. Subliniez, sa nu se inteleaga ca el va veni acum la Steaua. Este mai nimerit Protasov decat Zenga. Va fi o colaborare intre mine si el”

“Eu vreau neaparat sa castigam campionatul, insa acum este foarte greu. La ce se vede prin alte parti este foarte greu in acest sezon si nu ne permitem pasi gresiti. Am spus ca ma abtin de la comentarii, insa nu sunt orb, am ochi si vad”, a incheiat Mihai Stoica.

Sursa: Onlinesport.ro