Metode NASA, psihologi, antrenori pentru succes la Business for Business

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
3Comentarii
Metode NASA, psihologi, antrenori pentru succes la Business for Business
Oradea va găzdui un eveniment de business. Care nu seamănă cu nimic din cea ce le-a fost pregătit până acum oamenilor de afaceri.

Business for Business este un concept care pune oamenii de afaceri în contextul ideal pentru a-şi urca pe un alt nivel afacerea sau cariera. Un psiholog va prezenta participanţilor un program utilizat de NASA în selecţia şi traningul misiunilor spaţiale cu echipaj uman. Participanţii vor învăţa apoi să se motiveze , după ce vor fi martorii unei demonstraţii de mers pe carbuni încinşi la 530 de grade. Un iluzionist va demonstra cum neatenţia de o clipă poate produce daune în afaceri. Evenimentul care debutează vineri, la Hotel Continental Forum, începe cu un seminar interactiv, practic şi intensiv, la care prezentările, explicaţiile şi demonstraţiile sunt făcute de renumiți speakeri precum :Mircea Chira, Paul Brad, Daniel Ciucur și Ronald Borsi.

Seminarul se adresează antreprenorilor şi managerilor din zona de nord-vest a ţării şi are ca scop dezvoltarea unui mediu de business sănătos local şi regional.Domeniile abordate sunt: Leadership şi Communications, în plus, participanţii vor avea posibilitatea să pună întrebări, să participe la discuţii şi să aplice informaţiile predate chiar din a doua zi. Unul dintre trainer, psihologul Daniel Ciucur, promite participanţilor că vor obţine “excelenţa ăn comunicare, motivare şi leadership cu Process Communication Model”Acesta este singurul model de management al personalităţii umane care oferă predicţii asupra comportamentului uman, precum şi direcţii de acţiune pentru obţinerea comportamentelor dorite”, explică psihologul Daniel Ciucur.

„Aşteptăm nemulţumiţii!”

Process Communication Model este utilizat de NASA în selecţia şi trainingul misiunilor spaţiale cu echipaj uman. Modelul aduce un plus în evoluţia tuturor celor implicaţi în domeniile în care comunicarea este decisivă: Banking – Business – Management – Vânzări şi negociere – Marketing şi PR – Consultanţă şi coaching – Dezvoltare personală – Educaţie – Comunicare publică – Sistemul naţional guvernamental şi privat de securitate – Customer care – Consiliere si psihoterapie.

Organizatorii au declarat într-o conferinţă de presă că cei care vor fi nemulţumiţi de calitatea şi cantitatea informaţiilor vor primi banii înapoi.

Vorbitul în public te ajută să dai cu adevărat valoare vieţii tale şi vieţii celorlalţi. De cele mai multe ori un discurs îţi poate schimba radical viaţa, cariera şi reputaţia publică.Mircea Chira va prezenta în workshop din cadrul Business for Business, metode, tehnici practice şi sugestii care te ajută să:concepi un discurs captivant;învingi teama de a vorbi în public;ştii cum să vorbeşti la microfon; ştii cum să te îmbraci pentru un discurs;te foloseşti de limbajul non-verbal; te foloseşti de dicţie, ton şi inflexiunile vocii;ai audienţa sub control;răspunzi la întrebări cu abilitate;eviţi anumite greşeli şi capcane în comunicare şi multe altele.

Moto-ul evenimentului este :”Aşteptăm nemulţumiţii!” De ce ? Explică, chiar iniţiatorul şi organizatorul evenimentului, Eugen Antal:”Dintotdeauna cei care s-au mulţumit cu puţin nu au obţinut rezultate spectaculoase, din lipsă de voinţă. Cei care sunt însă nemulţumiţi de starea în care se găsesc, de nivelul pe care l-au atins, de starea materială şi financiară dobândită până în prezent, de direcţia şi viteza de evoluţie personală şi profesională, de orice altceva, au acum prilejul să găsească în B4B locul ideal unde pot găsi răspunsuri. A te plânge de situaţia în care te afli este doar primul simptom că ai o nemulţumire, firească de altfel, dar netămăduitoare “. Organizatorul vrea să demonteze mitul că nemulţumiţii sunt reclamagii.

“Ei sunt persoanele care fac revoluţii. În primul rând în interiorul lor şi apoi în exterior. De aceea nemulţumiţii sunt foarte valoroşi şi societatea ar trebui să îi conserve. Ei produc schimbarea. Ei o cer şi de aceea o şi produc. Fii unul din cei care produc schimbarea. Începe cu tine şi vino să iei mai multă energie şi informaţii la B4B”, este îndemnul adresat orădenilor. O degustare de vinuri va fi prilej pentru ca participanţii să se poată întâlni cu alţi oameni de afaceri pentru a parafa viitoare contracte. Eugen Antal spune că evenimentul conferă cadrul ideal unde după împărtăşirea unor experienţe de afaceri se va pune accent pe creearea relaţiilor de afaceri în mod profesionist. Acţiunea este organizată sub sigla Federaţiei Patronilor Bihor.

Taguri: ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor