Mici obstacole în calea modernizării

Mici obstacole în calea modernizării
REŞIŢA – Demarate cu mai bine de două luni în urmă, lucrările de renovare şi modernizare a sălii de sport a Clubului Sportiv Şcolar se confruntă, din păcate pentru activitatea sportivilor care îşi desfăşoară activitatea în această sală, cu unele probleme.

Până în acest moment, s-au finalizat lucrările la acoperiş, geamurile au fost înlocuite cu termopane. În interior, în prima sală s-au început lucrările pregătitoare la pereţi, au fost delimitate grupurile sanitare, urmând să se cuntinue cu punerea gresiei şi a faianţei.

Termenul de finalizare a lucrărilor, stabilit iniţial pentru luna iunie a anului în curs, ar putea fi depăşit, mai ales că în prezent există riscul ca firma care se ocupă de renovare să întrerupă lucrările.

Aceasta, dacă unele mici probleme, de ordin organizatoric, cu care se confruntă nu vor fi rezolvate. Până în prezent însă, conform declaraţiilor constructorilor, lucrările sunt în grafic.

Până atunci însă, gimnaştii îşi desfăşoară cu greu antrenamentele, iar urmările acestei situaţii s-ar putea reflecta în rezultate mai slabe la competiţiile la care vor participa, care se apropie cu paşi repezi. Ar fi păcat, deci, ca şi gimnastica reşiţeană, precum înotul, care de-a lungul anilor a format mari campioni, să intre într-un inevitabil proces de declin.

Camelia Giuca
camelia.giuca@informmedia.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !