Micii ecologisti au fost premiati

Micii ecologisti au fost premiati
Ziua Mondială a Apei a fost serbată printr-o serie de acţiuni de conştientizare a copiilor.

Administraţia Bazinală de Apa Crişuri şi Compania de Apa Oradea i-au premiat marti pe micuţii ecologişti participanţi la campania lansată cu prilejul Zile Mondiale a Apei.

 Pentru municipiul Oradea ABA Crişuri a acordat zece premii în funcţie de mesajul desenului. Pentru cel mai original desen, cel mai inventiv, cel mai natural, cel mai frumos colaj şi cele mai frumoase gânduri CAO a premoat de asemeane cinci elevi din Zona Metropolitană. „Lucrările copiilor au fost colectate în data de 17 martie iar azi, când se serbează Ziua Mondială a Apei lucrările au fost prezentate în cadrul unei expoziţii şi premiate”, a precizat Pasztor Sandor, directorul ABA Crişuri.

Acţiuni de Ziua Mondiala a Apei

 În cadrul acţiunilor desfăşurate în cadrul campaniei dedicate Zilei Mondiale a Apei elevii din cinci localităţi din Zona Metropolitană au fost vizitaţi de angajaţii celor două instituţii. Acţiunea a implicat elevii a 35 de clase. Cei 575 de copii din clasele I – IV au vizionat filmul „ Povestea picăturii de apa ” şi au primit pe fiecare clasă un poster pe care au realizat lucrări de pictură, versuri, etc., legate de importanta apei. Copiii au fost răsplătiţi cu cadouri personalizate pentru implicarea lor în acţiune. Concomitent cu evenimentele din Zona Metropolitană s-a desfăşura în municipiul Oradea concursul de creaţie dedicat preşcolarilor şi claselor I-IV. La concurs au participat opt instituţii de învăţământ.

 De asemenea, în perioada 14 – 18 martie au fost organizate vizite de studiu la Laboratorul Adiminstraţiei Bazinale Ape Crişuri, Priza de Apa sau la Staţia de Epurare a apei. La aceste activităţi au participat peste 270 de elevi din 9 instituţii de învăţământ. Activitatea a avut ca obiectiv cunoaşterea celor mai importante procese din cadrul Laboratorului precum si a tehnologiei de epurare a apei.

 S.Al.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !