Micii matematicieni din Ştei

Pe podium la concursul de matematică
Pe podium la concursul de matematică
Județul Bihor s-a bucurat de participarea elevilor la concursul Interjudețean de Matematică „ Sever-Aurel Groze”, ediția a II- a, Beclean, care a avut loc in data de 16-18 mai 2014, alături de județele participante: Bistrița-Năsăud, Cluj, Gorj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș.

O mare bucurie au avut elevii de la Școala Gimnazială “Miron Pompiliu”,director, profesor Mușet Georgeta si elevii Colegiului Național “Avram Iancu”,director, profesor Andru Cristian, din localitatea Ștei, Judetul Bihor, care pe lângă experieță și legături de prietenie au adus și medalii de bronz participând la Concursul Interjudețean de Matematică “Sever-Aurel Groze”.

Îi imbrățișăm cu drag pe elevii care au obținut medalii de bronz și pe toți participanții la acest concurs de matematică .

Clasaţi pe podium

Clasa a III-a , Mercea Sebastian , prof.inv. Domokoș Ruxandra, Şcoala Gimnazială „Miron Pompiliu”,Ștei – medalie de bronz

Clasa a V-a, Becheanu Ștefana ,prof. Sere Alexandra, Şcoala Gimnazială „Miron Pompiliu”,Ștei -medalie de bronz.

Clasa a V-a, Olenici Anastasia, prof. Pele Carmen, Colegiul Național „Avram Iancu”, Ștei. – medalie de bronz

Clasa a VII-a , Gruie Andreea, prof. Filip Aurica, Școala Gimnazială „Miron Pompiliu”,Ștei. – medalie de bronz

„Pentru anul viitor, vom munci mai mult ,cu mai multă seriozitate pentru a ajunge în vârful piramidei şi a lua medalia de aur”, a spus eleva Andreea Gruie.

Prof.inv.Domokos Ruxandra

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !