Miliardarul Fred Nassiri este hotărât să îşi doneze averea săracilor

Miliardarul Fred Nassiri este hotărât să îşi doneze averea săracilor
Dacă unii miliardari se mulţumesc doar să îşi numere, tacticos, banii, alţii încearcă să îndrepte atenţia oamenilor către lucruri indispensabile, valoroase, dar care nu costă nimic.

Cum ar fi… dragostea.

“Dragostea nu ţine cont de culoare, rasă, religie. Suntem la fel, ca razele soarelui, dar numai prin dragoste putem trăi ca un întreg.”

Aşa sună un mesaj prezentat de designerul miliardar Fred Nassiri, nu pe podiumul de prezentare, ci într-un videoclip.

Se numeşte “Love sees no color” şi promovează toleranţa şi pacea. Filantropul de origine iraniană Fred Nassiri s-a mutat în Statele Unite la 20 de ani, şi a făcut o avere considerabilă din design vestimentar şi din producţie muzicală.

Sediul său de afaceri este în Las Vegas. Acum, Nassiri a călătorit câteva luni în întreaga lume într-un Tur Mondial al Păcii şi a luat hotărârea să-şi lase toată averea săracilor.

Unul dintre scopurile artistului este îndemnul la armonie şi dragostea în lume. Pentru a ajunge mai uşor la inimile oamenilor, Nassiri a apelat la muzică şi la copii când şi-a realizat noul videoclip. Mii de copii transmit în 15 limbi mesajul acceptării.

Filmuleţul muzical a fost realizat în optsprezece ţări, de către 18 regizori şi producători, în locuri în care era aproape imposibil de filamt. Prima scenă este în interiorul Bisericii Naşterii Domnului din Betleem, din teritoriile palestiniene, iar în Israel s-a filmat în Turnul lui David.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase