Milioane pentru cinci licee

2Comentarii
Deva – Cinci colegii din judeţul Hunedoara au fost premiate miercuri de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Fiecare colegiu în parte va primi imediat după începerea anului viitor câte 100 de milioane de lei ca premii pentru merite deosebite.

Colegiul Naţional „Decebal” Deva a primit banii pentru întreaga activitate, CN „Aurel Vlaicu” Orăştie pentru că este unitatea şcolară cu cea mai bogată activitate extracurirculară, CN „Traian Lalescu” Hunedoara pentru că este şcoala cu cei mai mulţi profesori care au primit gradaţii de merit, Liceul Economic „Emanoil Gojdu” Hunedoara pentru că este liceul cu cea mai mare rată de promovabilitate din judeţ şi Grup Şcolar Industrial Petrila pentru cea mai bună gestionare a fondurilor destinate şcolii în anul 2006.

„Ministerul a acordat criteriile de selecţie Inspectoratului. Criteriile au fost aplicate matematic, însă nu sunt de acord cu toate criteriile lor. Nu mi se pare relevantă acordarea premiilor pentru gradaţii de merit şi promovabilitate, însă e decizia ministerului. Oricum, Colegiul Decebal Deva conduce detaşat în clasament. Cu banii, fiecare şcoală va face ce doreşte, însă vor fi folosiţi în exclusivitate pentru procesul de învăţământ”, declară Anişor Pârvu, inspector şef ISJ Hunedoara.

Ina Jurcone2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor