Mini-bază sportivă în Parcul Brătianu

1Comentariu
ORADEA – Parcul Brătianu are toate şansele să devină o mini bază sportivă, la finalul amenajărilor pe care le intenţionează Municipalitatea pe amplasament. Hotărâre [.doc – 53KB]

Votat de aleşii urbei sub numele de “ Obiective de agrement în parcul I.C.Brătianu”, cu un cost estimat la peste 15,5 miliarde de lei vechi (435.188 euro), amplasamentul ar avea rostul de a satisface cerinţele de desfăşurare a activităţilor sportive ale tineretului. Astfel, în incinta parcului ar urma să apară terenuri pentru streetball, minifotbal, basket, handball, volei, badminton, ping-pong, skateboard.

Întregul ansamblu de terenuri ar urma să fie gata în două luni calensdaristice, se arată în studiul de fezabilitate al investiţiei.

Ideea utilării parcului cu aceste terenuri nu este de ultimă oră. Municipalitatea a mai prezentat-o în anul electoral 2004, împreună cu dar proiectul a picat din cauza opoziţiei publice. În prezent, scoasă de la naftalină şi pusă pe masa consilierilor locali, a întrunit un vor majoritar, însă nu fără comentarii.

Reînviind tema criticilor din trecut, pesedinsta Silvia Suciu s-a declarat îngrijorată de viitoarea betonare a unor arii din parc, răspunsul primarului Petru Filip nefiind de natură s-o liniştească: „Este vorba de o suprafaţă infimă care va fi afectată de aceste terenuri, raportată la întinderea parcului”.

Observaţia că proiectul va da o utilitate şi platformei betonate, destinate iniţial unui pationar care nu a mai fost construit, a motivat şi interesul şi acceptul dat de consilierii udemerişti.

Cristina Ghilea1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor