Cel puțin două luni întârziere la podul Sf Ladislau (Ferdinand)

Reactualizat la:
21Comentarii
Cel puțin două luni întârziere la podul Sf Ladislau (Ferdinand)
Primăria Oradea a comunicat un nou termen pentru finalizarea podului Sf Ladislau.

Podul central a fost închis la mijlocul lunii septembrie a anului 2015, atunci municipalitatea a anunțat că lucrările de reabilitare vor fi finalizate în șase luni, iar podul se va redeschide la sfârșitul lunii martie 2016.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, șantierul de la pod a fost abandonat aproape două luni. „Din cauza condițiilor meteo, lucrările la pod au fost suspendate de la mijlocul lunii decembrie, urmând ca lucrările de reabilitare să continue fără întrerupere de acum încolo, dacă condițiile meteo o vor permite,” informează Primăria Oradea.

Se lucrează la pod

Conform municipalității, până acum au fost efectuate următoarele lucrări: după ridicarea tablierului, la mijlocul lunii noiembrie, au fost reparate ciocurile Gerber, au fost efectuate reparații speciale necesare podului, s-a completat armătura de rezistență pentru ciocuri, urmând ca, după reaşezarea tablierului central, să se asigure o trecere provizorie pentru pietoni.

Muncitorii au reluat în data de 8 februarie lucrările de reabilitare a podului, urmând ca în perioada următoare să efectueze o serie de lucrări precum: demolarea parțială a balcoanelor, execuție goluri, montare conectori pentru conlucrare suprastructura existentă cu dala de suprabetonare, cofrare, armare și turnare betoane în dala de suprabetonare, umpluturi la zidul de gardă, repararea defectelor suprastructurii la intrados și repararea pilelor și culeilor, hidroizolații peste dala de suprabetonare etc.
pod sf ladislau oradea ferdinand

Lucrările de reabilitare a podului Sf Ladislau sunt efectuate de firma Firesta-Fiser Rekonstrukce Stavby, aceasta a câștigat licitația cu o ofertă de 5.150.599,62 lei.

pod sf ladislau oradea ferdinand2

 21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor