Ministerul Apărării caută soldaţi

2Comentarii
Ministerul Apărării caută soldaţi
Ministerul Apărării vrea să recruteze aproape 2.000 de soldaţi şi gradaţi voluntari, până pe 7 ianuarie 2008. Prima serie de pregătire va începe activitatea în luna martie a anului care vine.

In primul rând, candidaţii trebuie să fie majori, să aibă până în 26 de ani şi să fie cetăţeni români. Trebuie să aibă măcar liceul sau o şcoală de arte şi meserii, cu certificat de absolvire. Tinerii nu sunt admişi în armată dacă au fost condamnaţi penal sau dacă sunt în curs de urmărire penală.

În ceea ce priveşte avantajele oferite de Armata Română, tinerii vor avea un contract de muncă, un salariu destul de bun şi posibilitatea de înaintare în grad. În afară de solda lunară, militarii vor avea dreptul la echipament gratuit şi compensaţie de hrană, precum şi la asistenţă medicală gratuită. Unul dintre avantajele agreate de cei care vor să intre în armată este şi compensaţia lunară pentru chirie, în situaţia în care aceştia nu au o locuinţă proprie.

Recruţii vor putea participa la operaţiunile militare externe ale Armatei, unde câştigurile financiare consistente sunt atracţia principală pentru militari.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor