Ministrul Educației vine la Oradea

De Crina Dobocan
10Comentarii
Ministrul Educației vine la Oradea
Ecaterina Andronescu ia parte la Adunarea Generală a Alianței Naționale Organizațiilor Studențești din România de la Oradea.

În prezența ministrului Educației, Ecaterina Andronescu, peste 200 de studenți din toată țara își vor prezenta activitățile pe anul trecut și își vor stabili prioritățile.

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) organizează, în perioada 11-14 aprilie 2019, la Oradea, Adunarea Generală a Federației.

Timp de 4 zile, peste 200 de studenți din organizațiile studențești membre din toată țara vor analiza activitatea, demersurile și reușitele federației de la începutul mandatului (august 2018) și până în prezent. Totodată, ei vor discuta și despre viitoarele inițiative și acțiuni.

În prezența ministrului

Adunarea Generală va debuta cu festivitatea de deschidere, care va avea loc vineri, 12 aprilie, începând cu ora 10:30, în Sala Mare a Primăriei Oradea.

La eveniment vor participa: Ecaterina Andronescu, Ministrul Educației Naționale, Cătălin Lazăr, Consilier al Secretarului de Stat pe probleme de tineret, Ministerul Tineretului și Sportului, viceprimarul Florin Birta, rectorul Universității Oradea, Constantin Bungău, Marius Ștefan Deaconu, director al Departamentului de Politici Publice din cadrul Consiliului Tineretului din România (CTR) și Antonia Pup, vicepreședinte al Consiliului Elevilor din România (CNE).

Evenimentul va continua cu sesiunile formale ale Adunării Generale. În cadrul acestora, reprezentanții organizațiilor membre ANOSR vor analiza, alături de Biroul de Conducere, activitatea federației din cele peste șapte luni de zile ale actualului mandat.
Pe baza acestei analize, vor fi trasate prioritățile pentru următoarea perioadă.

Adunarea Generală este organizată de ANOSR, cu sprijinul Asociației Geografice „Simion Mehedinți” Oradea, Asociației Studenților „Gheorghe Șincai” a Studenților în Istorie Oradea, Asociației Studenților Farmaciști Oradea, Asociației Studenților Stomatologi din Oradea și în parteneriat cu Universitatea din Oradea, Primăria Municipiului Oradea, Colegiul Economic „Partenie Cosma” și Agenția de Management al Destinației Bihor

Apără interesele studenților

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) este federația națională studențească, non-guvernamentală și non-partizană care, de peste 19 ani, are ca scop principal reprezentarea intereselor comune ale studenților din România, apărarea și promovarea drepturilor și obligațiilor acestora, cât și stimularea participării lor la actul educațional și la viața socială, economică și culturală.

ANOSR reunește studenți din 19 centre universitare din întreaga țară, din 30 de universități, atingând un număr de 105 organizații membre, care luptă împreună pentru menținerea în funcțiune a mecanismului mișcării studențești.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor