Minitarg de Craciun pentru Bursa Lions

Minitarg de Craciun pentru Bursa Lions
Clubul Lions a organizat joi seara, la Hotel Ramada, un minitârg de Crăciun. Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie.

Scopul evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru acordarea unei burse unui student care are veleităţi de voluntar. Anul trecut, Bursa Lions în folosul comunităţii i-a revenit lui Mircea Talpoş. Pentru anul universitar 2010-2011, Lions Club Oradea 22 va acorda o Bursă lunară în valoare de 300 de lei, în urma unui concurs de dosare. „Ca şi anul trecut, bursa va fi acordată cu scopul de a sprijini formarea în comunitatea noastră a specialiştilor – voluntari în folosul comunităţii, urmând deviza noastră «We serve!»”, spune Ina David, iniţiatorul minitârgului de Crăciun.

„Astfel organizaţia noastră vine de trei ori în sprijinul comunităţii bihorene: Bursa se adresează studenţilor bihoreni, Bursa se acordă studenţilor de la Universitatea din Oradea, Bursa promovează voluntariatul şi implicarea socială în viaţa comunităţii”, a adăugat Angela Tebieş, preşedintele Lions Oradea. Pentru anul universitar 2010-2011, Lions Club Oradea 22 va acorda o Bursă lunară în cuantum de 300 de lei, inclusiv retroactiv, în urma unui concurs de dosare, în Comisia pentru Bursa „Lions – În folosul comunităţii”. Informaţii complete pe site-ul www.lions22.ro, dar şi pe cel al Universităţii Oradea.

Pentru această bursă sunt eligibili studenţi la Universitatea din Oradea, cu naţionalitatea română, având domiciliul stabil în Bihor şi care nu au rude de gradul I în organizaţia Lions Club Oradea 22. Comisia de evaluare va fi formată din conducerea Lions Club Oradea 22 şi din cadre didactice de la Universitatea din Oradea, care sunt membrii în această organizaţie.

Evaluarea dosarelor de către comisia constituită va urmări selectarea candidaţilor merituoşi cu disponibilitate de voluntariat în slujba comunităţii şi în acelaşi timp cu nevoi materiale clar dovedite.Termenul limită de trimitere a dosarelor în format electronic la adresa angela.tebies@novatex.ro este 20 decembrie 2010. Între 21 decembrie 2010 şi 30 decembrie 2010, dosarele pot fi completate şi trimise în format tipărit la adresa Lions Club Oradea 22, în atenţia Angela Tebies, str,M.Kogălniceanu, nr 9, Oradea. Dosarele vor fi evaluate în ianuarie 2011.

Veronica Bursasiu

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !