Minune pentru patru frați: vor primi o casă de Moș Nicolae!

De Veronica Bursaşiu
Minune pentru patru frați: vor primi o casă de Moș Nicolae!
Rotary și Interact Marghita, cu sprijinul Colibri Depot, vor schimba viața a patru frați.

De Sărbători se întâmplă minuni, dorințele se împlinesc. Strânși unul în altul, ținându-și adesea de cald, au visat în serile friguroase la o căsuță a lor, iar acum o vor avea.

Cu 1.150 de lei își întreține cei trei frați minori, elevi la școlile din Marghita.

Este vorba despre un tânăr din Marghita care trăiește alături de frații săi în condiții greu de imaginat. Copiii trăiesc singuri, fără ocrotirea părinților, iar cazul lor i-a sensibilizat pe membrii Rotary Marghita, care au decis să le facă zilele mai frumoase, aflând că toți patru locuiesc singuri într-o căsuță dărăpănată, cu o singură cameră, în condiții greu de descris… „Demnitatea și seriozitatea cu care acești copii își înfruntă soarta ne-au făcut să îi alegem pe ei pentru proiectul nostru caritabil «O casă ca acasă», prin care le vom renova și utila complet căsuța în care locuiesc. Rotary Marghita și Interact Club Marghita vor schimba radical cursul vieții celor patru frați, oferindu-le condiții decente de locuit. Lucrările se vor încheia la începutul lunii decembrie, astfel încât Sărbătorile de iarnă să îi găsească pe cei patru frați într-o căsuță frumoasă, căreia să poată să îi spună și ei cu drag «acasă»”, e motivația Rotary Marghita în acest demers demn de tot respectul. Sponsorul principal al acestui proiect este Colibri Depot, cel mai nou și mai modern depozit de materiale de construcții și finisaje interioare din Marghita. Proiectul Rotary Marghita este susținut de Fundația Elim, dar și de voluntarii Interact Marghita, care sărbătoresc 10 ani de la înființare. „Au fost 10 ani bogați în diverse proiecte caritabile în folosul celor nevoiași, activități educative și distractive pentru adolescenți, acțiuni comune cu Rotary Club Marghita. Sute de elevi marghiteni de la Colegiul Național «Octavian Goga» au trecut prin Interact Club în acești 10 ani și s-au implicat în aceste acțiuni frumoase și pornite din suflet. Unii își continuă activitatea în cluburi Rotaract din orașele universitare unde au plecat. Aici, la Marghita, povestea frumoasă continuă…”, spun „rotaryenii” din Marghita.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !