Mircea Diaconu, provocat la Dialoguri interioare

Mircea Diaconu, provocat la Dialoguri interioare
Prima ediţie a show-ului „Dialoguri interioare” îl are ca invitat pe Mircea Diaconu.

Este un eveniment care se doreşte a avea o frecvenţă lunară. Publicul orădean este invitat la un „ dialog onest şi profund, o invitaţie de a vedea jumătatea plină a paharului şi o încercare de a prezenta lumea în care trăim nu în nuanţe de gri, ci în pasteluri de culori”. Evenimentul are loc pe 4 iunie, la orele 19,00, în sala mare a teatrului. Regizorului Radu Vaida este amfitrionul unui inedit show cultural-artistic-filozofic-spiritual, care va aduce în fiecare lună, pe scena teatrului orădean şi în dialog cu publicul. personalităţi ale vieţii culturale din România. PR-ul Teatrului Regina Maria, Ioan Ştef spune că aceasta este o „încercare de restaurare şi celebrare a celor mai importante valori spirituale şi morale, după care o societate sănătoasă ar trebui să funcţioneze”.

Alături de Mircea Diaconu, invitata regizorului Radu Vaida va fi şi îndrăgita actriţă a Teatrului Regina Maria, Ioana Dragoş Gajdo, care vor răspunde provocărilor lansate de moderator, dar şi de către spectatori, participanţi activi la acest show inedit şi ale căror întrebări vor fi transmise invitaţilor, cu şarm şi graţie de Alina Leonte, actriţă a Teatrului orădean. “Vor fi discutate teme „profunde, concrete, inedite şi pozitive”, acompaniate de armoniile cvartetului Varadinum din Oradea şi însoţite de picturile artistei Diana Gabriela Gavrilaş, care îşi va prezenta cu acest prilej şi expoziţia intitulată „Grădini italiene” “, a precizat Ioana Ştef. .Proiectul regizorului Radu Vaida este şi o invitaţie la (re)găsirea propriului echilibru, atât de necesar atunci când „deşi uneori ni se pare că vedem doar urmele paşilor noştri pe plaja vieţii şi avem impresia că suntem singuri şi deseori abandonaţi, poate că exact atunci Dumnezeu ne poartă pe braţe.”Biletele s-au pus în vânzare atât la Agenția Teatrului (deschisă de luni până vineri, în intervalul 10-19, dar și sâmbătă și duminică, între orele 10-13 și cu o oră înainte de spectacol), cât și online, pe site-ul www.biletmaster.ro.Prețul unui bilet pentru acest spectacol este de 10 lei, preț unic.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !