Mircea Geoană: Am votat cu gândul la stabilitate şi la unitate

1Comentariu
Mircea Geoană: Am votat cu gândul la stabilitate şi la unitate
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat că a votat cu gândul la stabilitate şi la unitate, i-a îndemnat pe români să vină la vot şi le-a spus că îi va face plăcere să primească voturile lor.

“Votez cu gândul la stabilitate şi la unitate, votez cu gândul la românii care au în această perioadă dificultăţi, votez cu gândul la românii din ţară şi din străinătate. Votez cu gândul la familia mea şi la familiile tuturor românilor din ţară şi de oriunde s-ar afla. Să dea Dumnezeu ca această zi de sfântul Niculae să fie o zi frumoasă şi să avem alegeri democratice şi corecte  pentru că se uită întreaga Europă şi întreaga lume la noi. Dumnezeu să ne dea gândul cel bun. Sunt convins că în această zi de Sfântul Niculae vom avea înţelepciunea să alegem unitate, stabilitate şi speranţa unui nou început!”, a declarat preşedintele PSD.

Mircea Geoană şi-a exprimat speranţa că vor veni  mulţi oameni la vot şi le-a transmis că i-ar face plăcere să primească voturile lor. “Eu sper să vină cât mai mulţi români la vot şi cetăţeni ai acestei ţări, pentru că miza este dincolo de numele unui candidat sau altuia, a unei sigle de partid sau a alteia, este vorba despre destinul acestei ţări. Am spus-o în aceste săptămâni şi luni, miza alegerii viitorul preşedinte depăşteşte persoana unui om. Este vorba de opţiune între două viziuni de societate, este vorba despre opţiunea despre ce fel de Românie vrem să avem în următorii 5, 10 sau 20 de ani şi de aceea vă îndemn să veniţi la vot. Dacă veţi vota cu mine, asta îmi va face foarte mare plăcere, dar indiferent cum doriţi să votaţi, veniţi la vot şi exprimaţi-vă liber şi democratic opţiunea şi preferinţa dumneavoastră”, a mai spus prezidenţiabilul PSD.

Mircea Geoană le-a transmis şi el felicitări celor care îşi serbează ziua numelui. “În primul rând, de această frumoasă sărbătoare de Sfântul Niculae, premergătoare Crăciunului şi Bobotezei, la mulţi ani celor mici, care sper că au fost cuminţi şi au primit cadou în diminţea asta şi celor care sărbătoresc acest frumos şi creştinesc nume de Nicoleta sau Nicolae”, a spus Geoană.

Întrebat ce a primit de la Moş Nicolae, liderul PSD a spus că speră să-şi primească cadoul diseară. “N-am primit pentru că încă n-am fost cuminte, dar dimineaţă am fost în cameră la copii, deşi sunt puţini mai mari. Trebuie să recunosc că n-am văzut ghetuţele aşa de bine lustruite cum le făceam eu când eram de vârsta lor, dar au primit Alexandru şi Anamaria din partea mea şi a Mihaelei, obişnuitele cadouri de Moş Nicolae. Sper ca diseară să primesc ceva”, a ,mărturisit candidatul PSD.

Geoană a mai spus că după vot va merge la mama sa să o ajute să meargă la vot, iar după aceea se va duce împreună cu ea să se reculeagă şi pentru  ”un moment împreună” la mormântul tatălui său. După aceea, Geoană va merge “la muncă la partid, iar diseară la exit-poll”.

Liderul PSD a fost însoţit de soţia sa Mihaela şi de cei doi copii ai lor, Alexandru şi Ana Maria. Mihaela Geoană a votat şi ea, alături de soţul său.  Până să voteze, pe holul de la Jean Monnet, Mircea Geoană s-a întâlnit cu omul de afaceri Viorel Păunescu pe care l-a salutat. De asemenea, la plecare, Geoană s-a întâlnit cu Dinu Patriciu, căruia i-a strâns mâna şi i-a spus “vorbim”. Mihaela Geoană l-a sărutat pe Dinu Patriciu.

Sursa: Newsin.ro

Românii îşi aleg duminică preşedintele

Anunţă la 112 fraudele electorale!

Traian Băsescu a spus, cu ironie, că i-a fost “foarte greu” să aleagă1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor