Mircea Mălan: Bot e un circar

10Comentarii
Mircea Mălan: Bot e un circar
ORADEA - Liberalul Mircea Mălan a ieşit azi în public pentru a condamna felul în care contracandidatul său, Octavian Bot, îşi face campanie electorală. „Am înţeles că la Antena 1, la emisiunea domnului Budea, domnul Bot a proliferat calomnii şi insulte la adresa mea şi a familiei mele.

Însă, până la urmă nici nu mă pot simţi jigni de un asemenea personaj pentru Octavian Bot”, a declarat Mălan. Deşi nu a putut reproduce cele spuse de Bot, precizând că nu a văzut emisiunea incriminată, Mălan a dezvăluit că a aflat despre atitudinea lui Bot vizavi de persoana sa de la prieteni apropiaţi, a căror credibilitate nu o pune la îndoială.

 

Se pare că supărarea lui Bot la adresa lui Mălan a plecat de la un articol apărut în „Bună ziua, Oradea”, publicaţia electorală a candidatului PNL. În respectiva publicaţie fuseseră publicate mai multe citate din Octavian Bot, din ultimii ani, înainte ca acesta să se înscrie în PD-L. Citatele respective reliefau un Bot foarte acid la adresa actualului său partid…

 

Bot, refuzat

 

Mircea Mălan a ţinut să spună că iniţial dorise să accepte provocarea lui Octavian Bot pentru o dezbatere televizată în trei, la care să participe şi candidatul PSD, deputatul Claudiu Pop. După ultima ieşire a lui Bot, Mălan s-a răzgândit. „Eu sunt dispus să particip la confruntări politice, fără atacuri la persoană, însă cu domnul Bot nu se poate. Din atitudinea domnului Bot înţeleg că face circ pentru că e disperat! Eu nu voi face referiri la persoana contracandidatului. Tot timpul am făcut referiri la ceea ce au făcut contracandidaţii mei în funcţiile pe care le-au deţinut şi la activitatea activitatea lor politică”, a declarat Mălan, ţinând să spună totuşi care are anumite „cunoştinţe” despre Bot, pe care însă nu le va folosi, deşi ar fi fost consiliat să le facă publice…

 

Candidatul PNL pentru Colegiul 9 Oradea Centru-Est a mai făcut o declaraţie de natură să tulbure apele în PD-L Bihor. Mălan afirmă că membri vechi ai PD-L s-ar fi oferit să-l ajute în campania electorală! Liberalul a nu dorit însă să le dezvăluie acestora identitatea.

 

Fără Mălan-Pop la TV…

 

Mălan a ţinut ieri să mai facă anunţ. Anume că doreşte o confruntare doar cu deputatul Claudiu Pop, miercuri seara, la TVS, de la 20.30. Mălan a afirmat că a discutat deja cu Pop, iar acesta din urmă şi-ar fi dat un acord de principiu.  

Contactat de către Jurnal bihorean, Claudiu Pop (foto) a spus însă altceva: „Am fost contactat pentru o aşa-zisă dezbatere. Cum putem să numim aceasta o dezbatere reală de idei atunci când, la începutul campaniei, invitaţi fiind să semnăm un acord prin care se dorea o dezbatere în interesul cetăţenilor şi eliminarea atacurilor la persoană, nici unul dintre aceşti candidaţi nu l-au semnat? Insă, în această ultimă săptămână de campanie, „viteji” de ultim moment au început să iasă pe posturi lansând provocări care mai de care mai năstruşnice pentru a-şi hrăni orgoliul şi vanitatea rănite de faptul că, în toate sondajele, pornesc cu a treia şansă?”, a sunat reacţia lui Pop, care crede că în cele 3 săptămâni de campanie, oamenii s-au putut lămuri de ofertele  electorale, „ceea ce putem sau am făcut deja pentru ei. Şi, pentru mine, acest lucru este important”, a încheiat deputatul PSD.

 

Calin Corpas10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor