Mircea Matei, angajatul Luxten

11Comentarii
Mircea Matei, angajatul Luxten
ORADEA - Acum o săptămână primeam pe adresa redacţiei un email, semnat Ion Popescu, de pe adresa informatia2002@yahoo.com. Iată cum sună prima parte a scrisorii, ce îl viza direct pe consilierul local Mircea Matei, preşedintele PD-L Oradea:

„Stimati ziaristi,

iata niste informatii pentru care bagam mana in foc ca

n-us deloc simple zvonuri !

1. Cum eeste possibil ca un conssilier local din

Oradea, mana dreapta a ex-primarului PD (actual

europarlamentar cu imunitate, ca de, il cam prindeau

dosarele din urma si are destule milioane de euro…)

Petru Filip, sa fie angajatul unei firme (si aia cu

mari si banose lgaturi cu PD-ul) si sa semneze din

partea primariei un contract cu firma respectiva ?

Mircea Matei, caci despre el este vorba, FIGUREAZA PE

STATELE DE PLATA ALE FIRMEI “LUXTEN” si a semnat din

partea primarii contract cu “Luxten”-ul !!! Cum a

ajunss sotia lui Matei, Daniela Pusta, fosta

patroana de… agentie de manechinuite, angajata

Primariei Oradea la API (Administratia Patrimoniului

Imobiliar) ? Si n-ar fi o problema ca e angajata, desi

ne indoim al naibii ca pe competenta, ci ca si-a dat

asaaaa, “ca de la primarie”, o garsoniera fix

ultracentral, pe Republicii 13 !! Cum ???????”

Deşi cu întârziere, Mircea Matei a avut ieri o reacţie la cele semnalate. Matei a recunoscut faptul că din vara anului trecut e angajat al Luxten, ca director executiv al punctului de lucru Oradea. „Nu am însă nicio putere de decizie. Deciziile se iau de către conducerea de la Bucureşti! Nu am niciun fel de legătură cu licitaţii, cu contracte”, se apără Matei. Ce face atunci Mircea Matei ca angajat al Luxten Oradea? „Răspund la sesizări, trimit oameni pe teren. Mă ocup de realizarea lucrărilor efective. Eu nu sunt şef acolo, sunt unul dintre cei circa 3.000 de angajaţi pe care îi au cei de la Luxten”, a ţinut să spună Matei, care ia in mana de la Luxten 2.200 RON/luna. Matei a spus apoi că nu a făcut niciodată un secret din asta. Dar nici nu a fost prea transparent, am putea adăuga noi…

În acelaşi timp, însă, mai-mare PD-L Bihor, posibil candidat PD-L la Primăria Oradiei, dezminte faptul că Daniela Pusta, concubina sa, ar fi fost angajată la Administraţia Imobiliară Oradea. Totuşi, Daniela Pusta lucrează pentru municipalitatea orădeană: „A fost angajată prin concurs consilier debutant la Instituţia Arhitectului-Şef”, a precizat Matei.

În ceea ce priveşte, garsoniera ultracentrală, Mircea Matei a admis că Daniela Pusta deţine o proprietate pe strada Republicii nr. 13. „Dar nu stă acolo”, a ţinut să adauge Matei…

Calin Corpas11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor