Mircea Sandu presedinte!

Mircea Sandu presedinte!
Din 289 de voturi, 187 au fost pentru Mircea Sandu, iar 102 pentru Gica Popescu. Sandu ramane inca patru ani la carma FRF!

14:17- Rezultatul alegerilor a fost primit cu aplauze. Numaratoarea s-a facut foarte repede.

13:59 – Din 289 de voturi, 187 au fost pentru Mircea Sandu, iar 102 pentru Gica Popescu.

13:56 – Voturile mai multe ii apartin lui Sandu. El este noul presedinte. Voturile vor fi numarate exact.

13:55 – Sunt doua urme in care se plaseaza voturile pentru fiecare candidat. Intr-o urna sunt insa mult mai multe voturi decat in cealalta.

13:51- Dupa numararea urnei de Vest a tarii (Timisoara, Arad etc), Mircea Sandu are un mic avantaj.

13:45 – Impresia generala este ca Mircea Sandu va castiga la o mare diferenta.

13:43 – S-a incheiat votul. Incepe numaratoarea sufragiilor. In 10-20 de minute se afla rezultatul final!

13:27 – Se estimeaza ca votul s-ar incheia in jurul orei 14:30, iar numararea voturilor ar dura aproximativ o ora.

13:21 – Se estimeaza ca votul s-ar incheia in jurul orei 14:30, iar numararea voturilor ar dura aproximativ o ora.

13:18- Sunt semnale mai ales din Divizia B ca oamenii de fotbal voteaza cum li s-a spus. Votarea a ajuns acum la litera G.

13:03- Buletinele de vot au imprimata o holograma in dreptul lui Sandu, dar nu si in dreptul lui Popescu. De aceea, buletinele de vot vor fi introduse impaturit in urne, pentru a nu se observa optiunea.

13:02- Dumitru Dragomir are de furca la prezidiu, observand tot ce fac votantii.

12:59- Jean Padureanu anunta ca Mircea Sandu va iesi castigator, “dupa cum se exprima voturile”.

12:51 – Venerabilul Traian Tomescu a votat. Oare cu cine? 🙂 El iese din sala mergand impleticit in baston, dar pare un om fericit care stie ce vrea.

12:45 – Mircea Sandu si Gica Popescu au iesit pe hol, pentru a nu influenta votul.

12:45 – Votul se desfasoara in liniste, nu este aglomeratie la cele patru cabine. Nu se intra cate doi in cabina. 🙂

12:43 – Se voteaza, au votat pana acum 10 electori.

12:35 – Victor Becali a declarat ca “nu avem nici un interes la Gica Popescu, la fel cum nu am avut la Mircea Sandu. Interesul nostru pentru Popescu si Sandu este egal: zero”.

12:30- La FRF se spune ca votantii nu s-au decis in urma discursurilor lui Sandu si Popescu. Optiunile sunt clare, se stie demult, iar majoritatea indica spre Sandu.

12:24- 287 de votanti. Votul a inceput. In jurul orei 14:00 se va afla viitorul presedinte. Dumitru Dragomir va anunta oficial numele noului presedinte.

12:19 – Gica Popescu a subliniat ca programul sau este facut de specialisti straini si este realizabil. El a afirmat ca lipsa dialogului dintre oamenii de fotbal si stat a dus la starea de astazi.

12:15 – Gica Popescu a anuntat ca va vorbi cu presa la ora 16:00. Mircea Sandu a afirmat ca va veni in fata jurnalistilor dupa o jumatate de ora dupa finalul sedintei.

12:13 – Discursul lui Popescu a durat 5 minute, desi avea 10 la dispozitie. El si-a inceput discursul cu “Dragi prieteni”. El a spus ca “sunt un necunoscut pentru majoritatea celor din sala. Nici eu nu cunosc pe nimeni”. Sandu a vorbit mult mai mult si mai stufos, prezentandu-si programul pe un ecran urias. Dumitru Dragomir l-a intrerupt pe Sandu, pentru ca isi depasise cu mult timpul alocat. Sandu nu a spus nimic coerent.

12:08 – Gica Popescu a venit imbracat elegant, la costum, renuntand la hainele galbele de campanie care semanau cu uniforma condamnatilor din Irak.

12:05 – Vocea suporterilor aflati in fata Casei Fotbnalului. Suporterii au arbodat un banner pe care scrie: “Suporterii au votat, Mircea Sandu afara din fotbal”. La venirea lui Ionut Lupescu si Florin Prunea, suporterii i-au intampinat strigandu-le “Sandeilor!” si le-au oferit cate o sticla de whiskey.

12:05 – Vocea suporterilor aflati in fata Casei Fotbnalului. Suporterii au arbodat un banner pe care scrie: “Suporterii au votat, Mircea Sandu afara din fotbal”. La venirea lui Ionut Lupescu si Florin Prunea, suporterii i-au intampinat strigandu-le “Sandeilor!” si le-au oferit cate o sticla de whiskey.

12:00 – Gica Popescu: “Vad data de 21 noiembrie ca un moment zero in sport”.

11:48 – Mircea Sandu: “Afirmatiile facute de cntracandidatul meu sunt false. Nimeni din Casa Fotbalului nu vrea raul fotbalului nostru”.

11:45 – Mircea Sandu: “Oricine va castiga alegerile trebuie sprijinit. Contracandidatul meu a spus ca mafia conduce fotbalul romanesc. Atunci noi toti suntem mafia. Voi, din aceasta sala, sunteti tentaculele, eu sunt capul”.

11:42 – Gica Popescu a declarat in cadrul sedintei ca “toti membri FRF sunt desconsiderati de actualul presedinte. Eu nu voi face asa. Daca voi sluji orice grup de interese, voi pleca. Voi aduce bani in FRF pentru a incerca sa rezolvam problemele. Am datoria morala pentru cei care cred in mine sa nu renunt la lupta. Mafia conduce fotbalul romanesc”.

11:40 – Comisia de validare a alegerilor este compusa din urmatoarele cinci persoane: presedinte: Patritiu Abrudan (AJF Cluj); membri: Helmuth Duckadam (UTA), Decu Crangasu (Conpet Ploiesti), Vasile Siman (Sportul Studentesc) si Nicolae Dobrin (FCArges).

11:30 – Sunt aproximativ 40 de suporteri la portile Casei Fotbalului. Acestia au intocmit un “Dictionar al antipersonalitatilor din fotbalul romanesc”. Pe lista sunt Kassai, Chivorchian, Mihai Stoica, Ioan si Victor Becali, Jean Padureanu, George Copos, Dinu Gheorghe etc. Peste 5o de nume.

ora 11:10 – Mircea Sandu isi prezinta programul si reusitele din mandatele anterioare.

ora 11:00 – A inceput sedinta de alegere a presedintelui FRF.

ora 10:45 – Zeci de tineri s-au prezentat la intrarea in Casa Fotbalului pentru a protesta contra lui Mircea Sandu. Primii veniti la alegeri au fost Valeriu Argaseala, Dinu Gheorghe si Arpad Paszkany.

ora 10:30- Mircea Sandu a refuzat sa aplice hologramele pe buletinele de vot.

Sursa: Onlinesport.ro