Mișcare prin sport pentru elevii bihoreni

De Alexandru Guiaș
Mișcare prin sport pentru elevii bihoreni
Elevii bihoreni iubitori de sport sunt așteptați sâmbătă, 5 noiembrie, la fazele semifinale și finale ale competițiilor sportive de minifotbal (băieți) și handabal (fete și băieți): „Bihorul în mișcare – 2016”.

Împărțiți în două grupe a câte trei echipe fiecare, elevii se vor întrece la fotbal pe terenurile sintetice de sport de la Liceul Sportiv Bihorul. În cadrul competiției de fotbal se vor întrece elevii de la Școala Gimnazială din Drăgești, Școala Gimnazială din Curtuișeni, Școala Gimnazială din Roșia (Grupa A), respectiv cei de la Colegiul Național „Octavian Goga” din Marghita, Școala Gimnazială „Nestor Porumb” din Tulca și Colegiul Tehnic nr. 1 Vadu Crișului (Grupa B).

La handbal, atât băieții, cât și fetele vor fi împărțiți în două grupe fiecare, a câte trei echipe. La băieți vor participa micii handbaliști de la Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd, Școala Generală „B. Nandor” din Sălacea și Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea (toate în Grupa C), Liceul Teoretic „Constantin Șerban” din Aleșd, Școala Gimnazială din Derna și Școala Gimnazială „J. Zsigmond” din Roșiori (în Grupa D).

Băieții vor desfășura jocurile în sala de sport la Liceul „Szent Laszlo” din Oradea. În schimb, fetele se vor „duela” în sala de sport a Liceului „Traian Vuia” din Oradea. Cele două grupe la fete vor fi formate din echipe de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea, Școala Gimnazială „Z. Zselk” din Valea lui Mihai, Școala Gimnazială nr. 1 din Tileagd (toate în Grupa E), Școala Gimnazială „Floare de lotus” din Sânmartin, Școala Gimnazială „Nicolae Jiga” din Tinca și Liceul Tehnologic nr. 1 din Șuncuiuș (Grupa F).

Toate jocurile din semifinale vor avea loc în intervalul orar 08:30-13:00. Finalele la cele două discipline se vor desfășura în aceeași zi la Arena „Antonio Alexe”, între orele 14:00-19:15, fiind urmate de festivitatea de premiere.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !