Misiuni de talie mondială

Camera de Comerţ va desfăşura acţiuni economice de la Kiev, până la Las Vegas

Arad - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad pregăteşte pentru ultimele luni ale acestui an o serie de întâlniri de afaceri cu scopul de a găsi noi parteneri pentru viitoare colaborări. Dacă în timpul târgului internaţional Agromalim a avut loc întâlnirea de afaceri româno-maghiară, în luna octombrie reprezentanţii C.C.I.A. Arad vor conduce o misiune economică la Instanbul. „Ştim că în acest moment nu exploatăm la adevărata valoare piaţa est-europeană pe care o avem la dispoziţie. Tocmai de aceea pregătim misiuni economice pentru luna octombrie în Polonia, urmând ca tot în octombrie să avem o întâlnire şi la Camera de Comerţ a Vienei”, ne-a declarat preşedintele CCIA Arad, Nicolae Băcanu. În cadrul întrunirii de la Viena, C.C.I.A. Arad intenţionează să prezinte oportunităţile de investiţii din zona Arad – Timişoara, invitată la prezentare fiind şi Primăria Aradului.

De la Kiev la Las Vegas

O altă misiune economică pe care o pregăteşte C.C.I.A. Arad este cea care va avea loc pe 25 octombrie la Kiev, urmând ca tot în acea perioadă să partice şi la Zilele Republicii Cehia. Reprezentanţii Camerei de Comerţ vor ajunge chiar şi peste Ocean, desfăşurând în noiembrie o misiune economică la Las Vegas.

Topul Firmelor

„Desigur, cel mai mare eveniment pe care îl aşteptăm cu toţii este Topul Firmelor. Ţin să precizez că am început deja să lucrăm la acest Top şi promitem, ca de fiecare dată, că Topul Firmelor va fi un eveniment de referinţă pentru mediul economic arădean”.

Pentru anul ce urmează Camera de Comerţ din Arad pregăteşte alte misiuni economice de talie mondială. Printre cele mai îndrăzneţe misiuni planificate de conducerea C.C.I.A. Arad se numără cea din Dubai. „Sperăm ca în anul 2009 să reuşim ducerea la bun sfârşit a unei misiuni în capitala Emiratelor Arabe Unite”, a conchis Nicolae Băcanu.

A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase