Miss Hunedoara

4Comentarii
Miss Hunedoara
HUNEDOARA – La Hunedoara în X-Club a avut loc cea de-a patra ediţie a celui mai important concurs judeţean de frumuseţe din judeţul nostru. Competiţia s-a desfăşurat de-a lungul a patru probe de concurs.  Miss Hunedoara II 27.12.2006 Miss Hunedoara III 27.12.2006 Miss Hunedoara IV 27.12.2006

Au fost 16 concurente din Orăştie, Haţeg, Petroşani, Vaţa de Jos, Hunedoara şi Deva. Juriul a avut o sarcină destul de grea în alegerea celei mai frumoase tinere din judeţul Hunedoara deoarece toate cele 16 concurente au avut o prezenţă şi o participare extrem de bună. În final, marele titlu: ”MISS HUNEDOARA 2006” a fost câştigat de Izabella Sebestyen din Hunedoara, concurenta cu numărul 13. Se pare ca de această dată numărul 13 a fost cu noroc pentru tânăra hunedoreancă.

Izabella are 17 ani, 1,73 m înălţime, dimensiunile 90-61-90 şi este de puţin timp model al Agenţiei High Life Models. A câştigat premii în valoare de peste 600 euro (cosmetice, premiu în valoare de 300 euro din partea Şcolii de şoferi CIPRO, de 200 lei din partea magazinului Effect, 100 euro din partea salonului SYM şi 200 euro din partea High Life Models).

Ea va reprezenta judeţul Hunedoara în toate festivalurile de modă şi concursurile de frumuseţe importante din România, fiind timp de un an de zile “frumoasa judeţului Hunedoara”.

În acest an programul evenimentului a fost mult mai complex şi mai elaborat decât ediţiile trecute, organizatorul evenimentului Adrian Bohm, preşedintele High Life Models, promiţându-ne pe viitor evenimente din ce în ce mai mari şi mai profesioniste pentru judeţul nostru.Aşadar a patra ediţie a concursului “MISS HUNEDOARA” a fost o reuşită din toate punctele de vedere!

Clara Pâs4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor