Miss Poliţie, Ramona Borodan

10Comentarii
Miss Poliţie, Ramona Borodan
ORADEA – Pe podiumul concursului Miss Poliţie Bihor au urcat: 1. Ramona Borodan 2. Dana Lezeu 3. Alieta Ban iar Miss Popularite este Cosmina Dat.  Video  Video

Dar toate cele 11 concurente care au urcat sâmbătă la amiază pe scena Filarmonicii de Stat din Oradea au fost aplaudate şi admirate de public şi felicitate călduros de inspectorul şef al IPJ Bihor. „Pe lângă că sunt foarte frumoase, fetele din Poliţie au măsura 90-60-90 şi la minte. Ne-au dovedit că sunt şi comunicative, perseverente, au prezenţă de spirit şi pot face carieră în Poliţie. Spectacol oferit de ele nu a fost mai prejos decât Miss World”, a apreciat comisarul şef Liviu Popa.

Toate cele trei agente care au întrunit cele mai mari punctaje în viziunea juriului internaţional sunt de la Poliţia Municipiului Oradea. Şi tot de acolo este şi Miss Popularitate, care a câştigat publicul prin naturaleţea cu care l-a imitat pe şeful PMO, comisarul Ioan Lenghel, când o ia, supărat, la rost.

Cele patru probe au fost de prezentare a uniformei, de încătuşare contratimp, de răspuns la întrebări de perspicacitate profesională şi de prezentare a rochiilor de seară.

La întrebările de perspicacite, Ramona Borodan a avut de dat trei asemănări între doctori şi poliţişti.

„Una ar fi scrisul, nu foarte citeţ…:-) Alta ar fi că ce strică poliţiştii repară doctorii… 🙂 Iar că să fim un pic mai serioşi, numitorul comun ar fi pregătirea profesionistă şi perseverenţa.”, a răspuns Ramona în aplauzele şi aprobările spectatorilor.

Dana Lezeu a avut de caracterizat şeful ideal. „Să nu aibă corzile vocale foarte dezvoltate. Să fie comunicativ, deschis şi înţelegător cu subalternii”, a răspuns, dintr-un foc, Dana.

Iar Alieta Ban a trebuit să descrie colegul ideal. „Să fie foarte bine pregătit pentru ca să avem ce învăţa de la el. Şi să aibă măsurile 90-60-90 în variantă masculină!”, i-a trimis Alieta la sala de forţă pe poliţiştii de la spectacol.

Juriul a fost format din general Halmosi Zsolt, şeful Poliţiei judeţului Hajdu Bighar, Joop Siemers, manager de programe la centrul de cooperare al poliţiei olnadeze din oraşul Middem, Gideon Huijsse, director la Departamentul de Cooperare Internaţională – Regiunea Holland – Midden, Graţiela Gherman – directoarea Agenţiei de Modă Graţiela, Fildan Marin, managerul Novaeuro, Alexandru Ruge, managerul Oradinum şi comisarul şef Liviu Popa.

La finalul premierei, Ramona ne-a apreciat că atuul ei a fost spontaneitatea.

Filme de la spectacol vor fi postate pe portal duminică la amiază.

Cristian Horgos10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor