Mobil Spot, cu altă pălărie

58Comentarii
Mobil Spot, cu altă pălărie
ORADEA – Saga „Il Ferro” îşi pierde urmele în Oradea, site-ul www.ilferro.ro fiind dezactivat de două zile.

În schimb, pe noul site www.mobilspot.ro se afla atât modelul de contract cât si noua taxa, de 630 euro, pentru intrarea într-un sistem care promite în schimb acordarea a 160 euro pentru „întretinerea lunara” a autoturismului contractat pentru reclama.

Se impune însa o întrebare. De ce o firma interesata de reclama ar fi dispusa sa achite chirii  lunare mai mari decât rata de achizitie? Aceasta când i-ar fi mai avantajos sa achizitioneze chiar ea, în rate, masinile respective si sa îsi puna reclama pe ele.

Exista o explicatie…

Iata explicatia oferita de Departamentul Marketing-Imagine al firmei Mobil Spot: „Unele firme nu au nevoie de reclama non-stop, pe cinci-sase ani, ci doar pe câteva luni, când îsi lanseaza activitatea sau un anumit produs. Avem precontracte cu câteva firme serioase si am ajuns si în faza de negociere a pretului pentru chiria reclamei.

Curând vor putea fi vazute în Oradea autoturisme cu reclamele contractate de noi pentru partile laterale ale masinilor. Mobil Spot îsi va pastra însa reclama pe capota. De asemenea, avem si oferte combinate, cu reclame în ziare sau pe stadioane de fotbal. Suntem deschisi cu aspecte generale despre afacerea noastra.

Însa pentru secretul de esenta al afacerii am platit prin franciza. Nu suntem dispusi sa îl divulgam în presa, astfel încât concurenta sa îl poata afla platind pretul unui ziar. Pentru cei îngrijorati de situatia din Ungaria, precizam ca Mobil Spot are 100% capital românesc, iar actionarul principal, Sasvari Gabor, este cetatean român”.

Desi activeaza dupa o reteta asemanatoare, Auto Pres si-a lansat activitatea în Bihor, de la început, sub acest nume.

 

Cristian Horgos

 

Taguri:


58Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor