Modele pentru inovatia in afaceri si pentru reducerea costurilor

De Veronica Bursaşiu
Aspect din cadrul conferinţei
Aspect din cadrul conferinţei
Creșterea productivității și inovația. Acestea sunt avantajele soluțiilor de colaborare de la Cisco prezentate și promovate de CG&GC HiTech Solutions în cadrul evenimentului „Conectează-te fără limite, oriunde și oricând! Cisco Borderless Networks ”care a avut loc la Hotel Ramada din Oradea, în data de 5 iulie.

Au participat peste 80 de manageri IT și directori de companii dornici să afle soluţii pentru eliminarea barierelor de spațiu și timp între indivizi.

Cisco înseamnă inovație și comunicare eficientă în era tehnologiei şi oferă soluţii ca să putem colabora cu oricine, oricând și oriunde pe această planetă. 92% din comunicarea față-în-față e formată din sunete și imagini. În urmă cu 20 de ani doar ne imaginam cum ar fi să putem discuta cu partenerii de afaceri printr-un sistem care oferă posibilitatea de conferință video. Acum putem purta conversații audio și video direct de pe telefonul mobil.

Evenimentul de business a fost dedicat managerului preocupat de inovaţie. Mobilitatea, soluţiile de colaborare şi cloud computing sunt atât oportunităţi, cât şi provocări pentru organizaţiile IT. Organizatorii evenimentului au venit în întâmpinarea managerilor şi le-a oferit o reţea care poate livra noi modele de servicii care să permită inovaţia în afaceri şi care să ajute la scăderea costurilor.

„ Au fost prezentate BYOD (bring your own device), care practic anunţă sfârşitul erei în care companiile investesc în telefoane mobile pentru angajaţi. LEAN AIR – un demo de tehnologie wireless în care organizatorii au demonstrat cum tehnologia wireless de la Cisco face faţă unei conectivităţi optime în mediile wireless extrem de aglomerate (clădiri de birouri, stadioane, spitale, universităţi etc). A fost prezentat modul cum IT-ul poate să administreze un astfel de mediu, uşor nu complicat, eficient, contribuind la creşterea productivităţii angajaţilor. EnergyWise – capabilitatea reţelei de a reduce costul cu energia electrică, demonstrând orientarea “green” a CG&GC HiTech Solutions ş i a CISCO, în protejarea naturii şi a mediului înconjurător, a fost pe ordinea de zi. Şi nu în ultimul rând, demo WEBEX şi teleprezenţa, adică videoconferinţa”, spune Adina Radu, organizator al evenimentului de business.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !