Modele și practici de business bazate pe integritate și excelență

1Comentariu
Dacian Palladi
Dacian Palladi
Evenimentul se doreşte a fi o platformă de interacţiune şi dialog între mediul de afaceri şi mediul academic internaţional.

Conferinţa GSMAC 2014 va aduce împreună reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai societăţii civile, ai administraţiei publice şi mediului educaţional pentru a putea contura soluţii integrate şi aplicabile. Ce face ca acest eveniment să fie unic este dedicarea de a provoca și împuternici fiecare om de afaceri din România să își îmbrățișeze rolul de agent al schimbării și să creeze mediul de care are nevoie să prospere. Conferinţa Internaţională GSMAC este un eveniment de anvergură organizat anual de Griffiths School of Management. Obiectivul evenimentului este de a favoriza interacţiunea, dezbaterea, rafinarea şi validarea conceptelor de business într-un context transdisciplinar, contribuind astfel la dezvoltarea mediului economic din România, dar şi a societăţii ca şi întreg.

În 2014, conferinţa va fi dedicată dezbaterilor pe subiectul eticii în afaceri şi conducere şi va urmări identificarea şi promovarea modelelor şi practicilor de business bazate pe integritate şi excelenţă care pot duce la dezvoltarea unui mediu de afaceri sustenabil în România. GSMAS 2014 se doreşte a fi locul unde cunoașterea și practica de business își dau mâna pentru a produce o transformare în mediul de afaceri din România. Conferința GSMAC 2014 este dedicată dezbaterilor pe subiectul eticii în afaceri și conducere și va urmări identificarea și promovarea modelelor și practicilor de business bazate pe integritate și excelență care pot duce la dezvoltarea unui mediu de afaceri sustenabil în România. GSMAC 2014 – Etica în Afaceri și Leadership este un eveniment organizat de Griffiths School of Management și susținut de Romcom și de The Mario Bruhlmann Chair of Economic Development and Poverty.

Speakeri:

– Silviu Hotăran – Managing Director GKTI Semper Human, fost CEO Microsoft România

-Marian Popa – Director al Deutsche Bank Romania

-Victor Alistar – Președinte Transparency International România

– Sebastian Văduva, MBA – Decanul Facultăţii de Management Griffiths

-Dacian Palladi – Consultant – Moderator workshop

GSMAC 2014 – Etica în Afaceri și Leadership este un eveniment organizat de Griffiths School of Management și susținut de Romcom și de The Mario Bruhlmann Chair of Economic Development and Poverty.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor