Modificări de circulație în Oradea

Reactualizat la:
6Comentarii
Modificări de circulație în Oradea
Începând de luni, 5 aseptembrie, intră în vigoare mai multe restricții temporare de circulație.

Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Oradea a aprobat, la solicitarea constructorului, închiderea parţială a unor artere de circulaţie din centrul oraşului, pentru lucrările care se derulează în prezent la reabilitarea sistemului de termoficare.

Conform municipalității, „începând de luni, 5 septembrie, până în 11 septembrie inclusiv, strada Sucevei, tronsonul de la intersecţia cu Mihai Viteazul până la Titu Maiorescu respectiv N.Olahus, se închide pe o bandă, urmând să fie montat semafor şi să se circule pe dublu sens în condiţii de semaforizare.

Tot începând de luni până în 15 octombrie, strada Mihai Viteazul devine cu sens unic pe tronsonul de la intersecţia cu Sucevei până la Traian Moşoiu, respectiv Parcul 1 Decembrie”.

Modificări OTL

OTL informează publicul călător că, începând de vineri, 2 septembrie 2016, staţiile de autobuz Sucevei (Linia 14) şi Sinagoga Ortodoxă (Liniile 13, 15 şi 16) nu vor mai fi operaţionale din cauza lucrărilor edilitare care se efectuează pe str. Mihai Viteazul.

Provizoriu, până la finalizarea lucrărilor, actualul amplasament al statiei Sucevei (L.14) va fi mutat, iar linia 14 va mai avea staţie, pe sensul de mers către P-ţa Ioşia, şi pe str. P-ţa 1 Decembrie (la intersecţie cu str.V.Alecsandri).

Liniile 13, 15 şi 16, vor avea staţie tot pe str.1 Decembrie (după virajul la dreapta de pe str. M.Viteazul).

1 SUCEVEI LiniA 14

2 PIATA 1 DECEMBRIE L 14

3 PIATA 1 DECEMBRIE Linii 13 15 166Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor