Modificări la ANL

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) va putea folosi resursele financiare proprii pentru finanţarea construcţiei de locuinţe, urmând ca acestea să fie reconstituite de la bugetul de stat, din credite interne sau externe sau alte surse.

Guvernul a adoptat în acest sens o ordonanţă, măsura fiind luată în condiţiile în care, în perioada 2001 – 2004, au fost promovate mai multe proiecte pentru construcţia de locuinţe, ce nu au putut fi realizate din cauza lipsei surselor de finanţare, şi în judeţul Hunedoara fiind începute dar nefinalizate mai multe blocuri ANL.

Potrivit noilor reglementări, ANL va putea continua programul de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii sau a altor programe de construcţii de locuinţe proprietate publică, dacă analizele ce vor fi efectuate împreună cu Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului vor arăta că aceste programe sunt oportune şi dacă autorităţile locale vor fi de acord cu prelungirea acordării dreptului de folosinţă gratuită a terenurilor respective.

Daniel Iancu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !