Modificări la creditele HVB Bank şi Banca Ţiriac

Modificări la creditele HVB Bank şi Banca Ţiriac
HVB Bank şi Banca Ţiriac continuă ajustarea produselor de creditare la portofoliul ce va defini oferta de retail a viitoarei HVB Ţiriac Bank. Cele două bănci continuă alinierea dobânzilor produselor de creditare în euro şi dolari.

Până la finalul procesului de integrare, o dată cu implementarea în ambele bănci a aceleiaşi platforme informatice şi o dată cu alinierea caracteristicilor tehnice şi ale modului de operare, atât HVB Bank, cât şi Banca Ţiriac vor oferi integral produsele viitoarei bănci.

Modificări credite HVB Bank

HVB Bank va reduce, la Creditul pentru Orice, dobânda pentru euro de la 9,95% la 6,95%, iar pentru dolari de la 9,95% la 8,95%. Astfel, pentru un Credit pentru Orice de 5.000 euro, acordat pe o perioadă de 5 ani, Dobânda Anuală Efectivă este de 11,48%, în condiţiile în care dobânda nominală este de 6,95%/an,
La Creditul Auto, dobânda scade de la 8,5% la 5,95% pentru euro.  

Modificări credite Banca Ţiriac

Banca Ţiriac va scădea dobânda la Creditul pentru Orice cu Ipotecă de la 6,95%, la 5,95% pentru euro şi de la 8,95% la 7,95% pentru dolari. La Creditul Auto, dobânda va ajunge, pentru euro, de la 6,95%, la 5,95%. Pentru Creditul Imobiliar, dobânda va scădea, pentru euro de la 6,95% la 5,95%, iar pentru dolari de la 8,95% la 7,95%.

Dan Birta



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !