Modificări Legislative la Frontiera României! (II)

Modificări Legislative la Frontiera României! (II)
REŞIŢA – Păşunatul animalelor este permis în timpul zilei până la fâşia de protecţie a frontierei de stat, iar noaptea, până la 500 metri faţă de aceasta, către interior, în locurile stabilite de autorităţile administraţiei publice locale şi cu avizul şefului sectorului poliţiei de frontieră.

Vânătoarea de-a lungul frontierei de stat pe adâncimea de 500 metri de la fâşia de protecţie a frontierei de stat către interior, pentru frontiera de uscat, şi de la limita terenului inundabil, pentru frontiera de apă, este interzisă, iar vânătoarea organizată a animalelor de pradă, pe adâncimea prevăzută mai sus, este admisă numai ziua şi numai de la fâşia de protecţie a frontierei de stat către interior, pe baza hotărârilor consiliilor locale şi cu avizul prealabil al şefului sectorului poliţiei de frontieră, eliminând diferenţierile existente anterior referitoare la frontiera internă, respectiv cea externă.

În ceea ce priveşte faptele care constituie contravenţie, se sancţionează şi următoarele fapte:

-nerespectarea obligaţiilor prevăzute în avizul eliberat de către şeful direcţiei teritoriale a poliţiei de frontieră competente sau de şeful structurii de coordonare a punctelor de trecere aeroportuare;

-neluarea de către conducătorii autorităţilor administraţiei publice locale a măsurilor necesare în vederea îndeplinirii obligaţiei prevăzute la art. 7 alin. (2), respectiv curăţarea şi întreţinerea culoarului de frontieră, întreţinerea şi repararea semnelor de frontieră sau, la nevoie, înlocuirea acestora, conform prevederilor documentelor bilaterale încheiate cu statele vecine.

Camelia Giuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !