Mona Muscă, în topul Elenei Băsescu

Elena Băsescu, o apariţie electrizantă
Elena Băsescu, o apariţie electrizantă
80 de tineri, membri ai PD din toată ţara, s-au adunat în aceste zile pe Valea Brătcuţei. După cum declară Cristian Bitea, liderul judeţean al OTPD Bihor, scopul taberei este de „a învăţa de la profesionişti şi oameni de practică”.

Tinerii vor învăţa cum se gestionează resursele unei organizaţii şi cum se construiesc mesajele pe care o organizaţie politică le promovează.

Niciodată prea tineri

La invitaţia organizatorilor, seniorii partidului au fost prezenţi pentru câteva ore în tabără. Preşedintele executiv, Ştefan Seremi, deputatul Ionela Pop-Bruckental, viceprimarul de Oradea, Mihai Groza şi, nu în ultimul rând, liderul PD Oradea, Mircea Matei, au transmis mesaje menite să facă punte între generaţii. Atât Ştefan Seremi, cât şi Ionela Pop-Bruckental i-au îndemnat pe tineri să lupte de la egal la egal cu seniorii pentru promovare în politică şi administraţie.

„Nu ştiu cum e la alţii, dar la noi nu s-a ţinut seama de principiul că la 25 de ani eşti prea tânăr, între 25-35 de ani nu ai acumulat suficient, iar la 40 eşti prea bătrân ca să fii promovat”, a spus preşedintele executiv al PD Bihor. De o vârstă cu membrii Organizaţiei de Tineret, deputatul Ionela Pop-Bruckental le-a spus verde-n faţă celor prezenţi: „Să nu ne amăgim că seniorii ne vor oferi vreodată locurile lor, să ne facem bine treaba şi atunci să le luăm noi locul la momentul potrivit”.

Fostul lider al tinerilor din PD Bihor, Mircea Matei, a ţinut să le reamintească participanţilor că pot fi oricând „egalii celorlalţi membri de partid uzând de pârghii ca munca şi votul”. În opinia lui Ştefan Seremi, cel mai important câştig după participarea la o astfel de întâlnire sunt contactele.

Discuţii cu tata

De aceeaşi părere este şi Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui României. Elena a fost, aşa cum au spus şi organizatorii, cea mai aşteptată prezenţă la această reuniune. Elena Băsescu a apărut însoţită de o prietenă, dar şi de trei maşini ale SPP. Apariţia fiicei preşedintelui a atras toate camerele şi a declanşat bliţurile aparatelor foto.

Răbdătoare, ea s-a pozat cu toţi cei care au dorit să aibă o amintire împreună, indiferent că au fost ziarişti sau membri de partid. Elena a răspuns la toate întrebările puse în scurta pauză dintre conferinţa de presă şi cursul pe teme de marketing politic susţinut de şeful Catedrei de Comunicare de la UBB Cluj-Napoca, Călin Rus.
Elena a mărturisit că deşi se află prima dată în Bihor, este cucerită de decorul în care are loc tabăra de vară.

„Ştiu că tot ceea ce fac este asociat cu tatăl meu. În cariera politică vreau să mă bazez însă pe sprijinul colegilor mei din PD, de aceea sunt azi aici, ca ei să mă cunoască aşa cum sunt”, a spus proaspătul secretar executiv al organizaţiei democrate a Sectorului 1 Bucureşti.

Aceeaşi Elena

Elena a devenit membră de partid de aproximativ un an, timp în care a rămas consecventă cu modelele pe care şi le-a ales în acest domeniu. „Mona Muscă rămâne în topul modelelor pe care le-am ales, fiindcă cel mai bine vorbeşte despre un om prezentul. Şi Roberta Anastasie îmi place”, a spus fiica preşedintelui. Elena Băsescu susţine că viaţa ei nu s-a schimbat radical după instalarea tatălui său la Cotroceni.

„Cu tata discut săptămânal. E la fel ca atunci când era ministru, atunci când era plecat pe mare eram prea mică să-mi amintesc. În rest, sunt aceeaşi: merg la serviciu, la aerobic, la cursuri. Important e să păstrezi bunul-simţ în toate, să ştii când să te opreşti”. Prezenţe inedite pe Valea Brătcuţei sunt Cornelia şi Dănuţ Puştea, care îşi petrec luna de miere în tabăra de vară a OTPD, şi cel mai tânăr parlamentar, deputatul Cosmin Pop.

Veronica Bursaşiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !