Morţii, chemaţi la analize

4Comentarii
Morţii, chemaţi la analize
ORADEA – Cum era de aşteptat, campania naţională de verificare a stării sănătăţii populaţiei nu putea fi lipsită de curiozităţi mai mult sau mai puţin haioase, cum ar fi primirea de scrisori pentru prezentarea la analizele gratuite de către persoane decedate.

Astfel, din prima tranşă de 22.075 de scrisori ce au trebuit împărţite în Bihor pentru persoanele născute în luna iulie, 199 au fost returnate, pentru simplul fapt că destinatarii au trecut între timp în lumea celor drepţi.

Per total, până acum s-au înapoiat 1.747 de scrisori de înştiinţare, ne-a informat subprefectul Traian Abrudan, care ne-a declarat că a doua tranşă a scrisorilor, mai exact 27.325 de bucăţi, a sosit abia luni.

Aşadar, este de aşteptat ca anomalii precum cele prezentate mai sus să se mai întâmple, cu atât mai mult cu cât tranşa a doua a scrisorilor pe luna în curs reprezintă şi grosul acestora.

Chemaţi la poştă


Din cele 22.075 de scrisori care s-au primit pe 11 iulie, s-au înapoiat 1.747. Pe lângă cele 199 adresate decedaţilor, 950 au fost adresate unor persoane care între timp şi-au schimbat domiciliul, aparent fără ca autorităţile să cunoască acest fapt în prealabil (!), 129 sunt plecaţi în străinătate, iar în cazul a 467 de scrisori e o nebuloasă totală.

„De asemenea, 1.952 de scrisori cu destinaţie în mediul urban sunt încă la dispoziţia clienţilor trei zile de acum încolo, la oficiile poştale. Acest număr reprezintă persoanele care nu au fost găsite acasă de către poştaşi şi care încă nu şi-au preluat de la poştă scrisoarea de înştiinţare”, ne-a declarat Traian Abrudan. Subprefectul cu atribuţii de prefect ne-a dat şi procentele primei tranşe de scrisori: 92% este procentul de trimitere, iar 85% este procentul de distribuire a acestora.

Călin Corpaş4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor