Moş Crăciun a venit la juniori

REŞIŢA – Chiar dacă a sosit cu câteva zile înaintea Crăciunului, Moş Crăciun, însoţit de această dată de o Crăciuniţă, a poposit pentru o oră şi la C.S. Gloria Reşiţa, pentru a răsplăti aşa cum ştie el în fiecare an micuţii care au avut o comportare asemeni aşteptărilor antrenorilor sau părinţilor.

Acest an a fost unul deosebit de bun nu doar pentru echipa de Juniori D a clubului, antrenată de Dan Boltaşiu, cât şi pentru echipa de seniori care a reuşit la finele turului de Campionat să fie pe primul loc în clasament, motiv pentru care şi seniorii au primit câte un cadou de la Moşul. Din sacul Moşului au fost recompensaţi cu dulciuri cicnci grupe de copii, iar ca o recunoştinţă pentru munca depusă de personalul auxiliar de la Club, şi copii angajaţilor au primit câte o pungă de daruri.

Chiar dacă nu toţi copii au recitat poezii, Moşul nu s-a supărat, dar a reuşit să smulgă o promisiune: la anul ce vine, fiecare copil îi va recita o poezie şi încă ceva copii au promis că şi în anul 2007 vor aduce rezultate la fel de bune. Fiecare antrenor şi- a prezentat grupa de copii în faţa numeroasei asistenţe sosită la „Serbarea Bradului de Crăciun“, a preşedintelui Clubului Gloria Reşiţa, Doru Roşca, a preşedintelui secţiei fe Fotbal, Lucian Manole dar şi a părinţilor,fraţilor, sau surorilor.

Camelia Giuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase