Moş Crăciun în jurul lumii

Momente din concurs
Momente din concurs
Competiţia a devenit deja tradiţie prin elevii de la Colegiul Naţional „Octavian Goga”.

Anul acesta Moş Crăciun a venit mai repede la elevii Colegiului Naţional „Octavian Goga”, Marghita. A devenit o tradiţie ca în ultima zi de şcoală , să aibă loc concursul „Cu Moş Crăciun in jurul  lumii”, în care fiecare clasă participantă a creat un spaţiu asemănător unei ţări. Elevii, începând cu clasa a V-a şi terminând cu a XII-a, au debordat de imaginaţie şi entuziasm în ceea ce priveşte decorul, costumele sau felurile de mâncare prezentate. Desfăşurat în data de 11 decembrie 2009, concursul a debutat la ora 8,00 când fiecare clasă participantă a început să-şi împodobească clasa.

Premii

Cei mai entuziaşti au fost elevii claselor a V-a si a VI-a care şi-au ales ca subiect al concursului Texas, Franţa, Ungaria şi Imperiul Roman. Ei au pregătit momente artistice constând în dansuri, cântece sau scenete, şi-au pus costume tradiţionale şi au pregătit mâncăruri cu specific local. Le-au urmat apoi clasele de liceu  care şi-au ales ca destinaţii ale lui moş Crăciun ţări ca: România, Irlanda, Brazilia, Rusia, Marea Britanie, Germania, Cuba, Egipt, Hawai, Juriul, format din directoruş Marcel Emil Sas, directorii adjuncţi Simona Sarca şi Nagy Gabriella, consilierul educativ Margareta Pop, profesoara Vereş Ioana  şi o reprezentantă a Consiliului elevilor Cristina Iuhas, a avut o misiune grea  pentru că imaginaţia şi dăruirea tuturor participanţilor a fost extraordinară.

Acţiunea s-a încheiat cu o discotecă pentru toţi participanţii, după care au fost anunţaţi câştigătorii.Astfel, premiile s-au acordat pe şase secţiuni:pentru vestimentaţie – locul I -cls a V-a A(Texas), pentru cel mai frumos brad – locul I cls a XI –a D si a V-a B (Franţa), pentru decor – locul I -cls a XI –a A (Irlanda), pentru cel mai bun moment artisic – locul I-  cls a VI a A (Imperiul Roman), pentru originalitate – locul I – cls a IX-a A (Brazilia), pentru meniu traditional – locul I -cls a XI –a C (Suedia).

Veronica Bursaşiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !