Moş Crăciun, în mod special la Allegria

Moş Crăciun, în mod special la Allegria
Directoarea Grădiniţei 46 „Allegria” a dorit ca anul acesta să ofere copiilor din unitate un moment unic în Oradea.

Astfel, directoarea Rodica Ştef a conceput un program special pentru sosirea Moşului Crăciun, în curtea grădiniţei, pentru ca părinţii să nu se mai înghesuie în sălile de clasă iar copiii să aibă spaţiu mai mare de desfăşurare. În curtea grădiniţei au fost aranjate locurile pentru fiecare grupă, delimitate prin pancarte pe care s-a notat numele fiecărei grupe.

Cu ajutorul actorilor şi managerului Marius Aron de la Compania teatrală „Comoara cu poveşti” din Oradea, cadrele didactice au reuşit să ridice suspansul copiilor şi să le mărească bucuria, în timp ce Moşul căuta prin GPS traseul pentru a sosi pe trailer.

Moşul, aşteptat de ajutoarele sale trimise dinainte pe scena din curtea Grădiniţei „Allegria”, a fost văzut de copii când încerca să găsească o intrare în grădiniţă. Înainte, a sunat la telefon, ca să se asigure că toţi copiii au fost cuminţi şi merită să primească daruri. Cu voci pline de emoţie, copiii din toate grupele au dialogat cu Moşul prin telefon, asigurându-l că au fost foarte cuminţi. I-au colindat, au ascultat legendele despre Moşul, despre ţara lui şi despre bradul mereu verde.
Bucurie mare când, pe grupe, copiii au fost poftiţi pe scăunele, lângă Moşul, să facă fotografii. Rând pe rând, sacii cu daruri au fost împărţiţi, tot pe grupe, mai mulţi tătici sărind în ajutorul Moşului, pentru a scoate din sacii uriaşi cadourile pentru copii.

S-au făcut fotografii multe, iar cei mai curajoşi dintre micuţi au urcat pe genunchii Moşului studiindu-l îndeaproape.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !