Moş Crăciun vine cu mocăniţa!

Moş Crăciun vine cu mocăniţa!
Crişcior – Vestea că celebra mocăniţă va efectua o cursă Crişcior – Brad pentru copiii din comună a făcut ca duminică, la orele amiezii, cele patru vagoane trase de bătrâna mocăniţă să fie luate cu asalt de copii din comuna Crişcior.  Mocanita II

Iniţiativa aparţine omului de afeceri austriac care a cumpărat acest tren şi Primăriei comunei Ribiţa care a pus la dispoziţie combustibilul necesar călătoriei. Astfel, zeci de copii s-au bucurat de o călătorie de aproape 40 de minute cu un tren propulsat cu aburi.

Vine moşul!
Şi pentru ca surpriza să fie totală, pe parcursul călătoriei, Moş Crăciun a fost unul dintre autostopiştii acestui mjloc de locomoţie. Salutat cu sunetele stridente ale locomotivei şi de strigătele copiilor entuziasmaţi, moşul a împărţit daruri tuturor celor prezenţi. La finalul călătoriei, copiii au ţinut să-i mulţumească moşului printr-un program de colinde.

Tiberiu Stroia0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase