Moş Crăciunul pensionarilor la C.A.R.P.

3Comentarii
Moş Crăciunul pensionarilor la C.A.R.P.
REŞIŢA – Pentru că spiritul Sărbătorilor să fie prezent şi în casele pensionarilor cu cele mai mici pensii, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (C.A.R.P.) din Reşiţa va acorda un ajutor de Crăciun.

Pentru că printre membrii C.A.R.P. se numără 75 de pensionari cu pensii mai mici de 200 lei, aceştia vor primi un ajutor bănesc de Sărbători, în valoare de 50 lei.„Este vorba de un ajutor bănesc în valoare de 50 lei. Au fost întocmite listele şi începând cu data de 19 decembrie a.c., se va face şi plata ajutoarelor, la casierie C.A.R.P. Plata se va face pe litere“, ne-a declarat Aurelia Bonţe, preşedintele C.A.R.P.

Veşti bune

D-na Bonţe a ţinut să ne mai dea încă o veste bună: „Actualul Consiliu Director al C.A.R.P. intenţionează să reducă dobânzile la împrumuturi. Începând cu data de 1 ianuarie 2007, dobânzile vor scădea cu încă două procente“, a declarat ea. Ajutorul de înmormântare va cunoaşte o creştere cu 25%. Să sperăm totuşi, că ajutorul de înmormântare va fi acordat cât mai rar.

Anca Preda3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor