Mosul, prin „efractie” la Politie!

2Comentarii
Mosul, prin „efractie” la Politie!
Moşul a coborât pe frânghie în Sala de Festivităţi a Poliţiei, având ca ajutoare luptătorii mascaţi.

Respectând tradiţia, Mos Craciun a fost primit cu uimire şi încântare de copiii politistilor în Sala Mare de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor. Vizita a fost înlesnită de IPJ Bihor, CorpulNaţional al Poliţiştilor Bihor, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (I.P.A.) – Regiunea 1 Bihor şi Asociaţia Sportivă Dinamo Oradea.

„În lungul său drum pe la toţi copiii cuminţi, Moşul s-a oprit să se odihnească preţ de o oră alături de copiii cadrelor din IPJ Bihor. Şi pentru că nu a găsit un horn pe acoperişul noului sediu al Poliţiei Bihorene, Moşul a fost ajutat de «mascaţi», luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă şi şi-a făcut o intrare spectaculoasă, direct pe frânghie, de la etajul sălii de festivităţi, surpriză apreciată cu aplauze îndelungi, atât de cei mici, cât şi de cei mari”, explică inspectorul principal de poliţie Alina Dinu.

Totodată şi Corpul Naţional al Poliţiştilor Bihor a premiat trei dintre cei mai merituoşi copii ai poliţiştilor bihoreni. În prim plan a fost Radu George Gug, component al Lotului Naţional de dans sportiv al României, câştigător al unui concurs internaţional la categoria 6 – 11 ani şi locul III la Campionatul Naţional de Dans sportiv, la categoria 10 – 11 ani. Dealtfel, Radu şi partenera sa de dans Andrada Popa, au oferit un cadou celor prezenţi, dansând în cadrul spectacolului.

Elevi olimpici

Au mai fost premiaţi Valentina Derecichei, câştigătoare a locului I la Concursul Naţional de Evaluare în Educaţie la Limba şi Literatura Română, desfăşurat în luna octombrie şi George Popovici care a obţinut locul III la un concurs internaţional de cultură generală, desfăşurat luna trecută.

Atmosfera a fost întregită de Natalia Selegean, agent în cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi cursantă la secţia „canto – muzică uşoară” a Şcolii de Arte „Francisc Hubic”, care a interpretat cu talent colinde şi cântece specifice sărbătorilor.

În cadrul evenimentului, poliţiştii au mai fost colindaţi de Corul Bisericii Ortodoxe Vadu Crişului.
Şi cum Moşul nu se dezminte niciodată, toţi copiii au primit cadouri din tolba plină cu daruri a bunului Moş Crăciun.

C.H.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor