Motociclişti orădeni pe aeroport în Ungaria

4Comentarii
Motociclişti orădeni pe aeroport în Ungaria
KUNMADARAS – O parte dintre motocicliştii orădeni au ales să iasă de 1 Mai la „verdeaţă” pe aeroportul din Kunmadaras, în Ungaria, unde au fost spectatori la un spectacol auto-moto.  Motociclisti oradeni pe aeroport în Ungaria 03.05.2007 II Motociclisti oradeni pe aeroport în Ungaria 03.05.2007 III

„S-a plecat în mai multe tranşe. Primul grup format din 15 motociclete şi patru maşini a pornit dimineaţă în jurul orei 8 de la staţia OMV de pe centură. La jumătate de oră după ce am ajuns noi a mai venit o trupă de zece motocilete din Oradea. Iar ceva mai târziu au mai sosit un val de orădeni”, povesteşte motociclistul orădean Marius Vrăbieş.

Aeroportul maghiar a găzduit marţi un concurs de demaraj, celebrele „liniuţe”, împărţit pe categorii: motoare de stradă de la 600 la 1.000 de centimetri cubi, şi cele de peste 1.000 de centimetri cubi modificate, inclusiv cu turbo sau nitro. Pentru o taxă de 4.800 de forinţi (circa 65 lei), care includea şi o asigurare medicală, orice motociclist s-a putut înscrie în concurs. De asemenea, între rundele concursului au fost prezentate demonstraţii acrobatice, denumite streetfigther.

„Am fost impresionaţi. Organizarea a fost excelentă. Program nonstop cu muzică, concursuri sau demonstraţii. Din păcate a fost cam frig şi a bătut vântul, dar spectacolul a fost deosebit”, mai spune Marius Vrăbieş.

Pe pista aeroportului au mai rulat cu viteze „ameţitoare” şi câteva dragstere. Pe 27 mai aeroportul din Kunmadaras va găzdui un eveniment asemănător, la care orădenii îşi anunţă deja prezenţa.

Ovidiu Morcan4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor