Motocicliştii fac şedinţă

Motocicliştii fac şedinţă
ORADEA – Duminică, de la ora 18, va avea loc prima şedinţă lunară a motocicliştilor de la Rebel Bikers MCI. Convocată de noul Consiliu Director, şedinţa se va ţine la sediul firmei de protecţie şi sisteme de alarmă Pyrostop, de pe Strada Călăraşilor nr. 12.

Printre temele ce vor fi aduse în discuţie se numără introducerea unui regulament de ordine interioară, introducerea formularelor de înscriere, a cererilor de înscriere şi a unei fişe cu evidenţa datelor personale şi a situaţiei cotizaţiilor lunare.
„Noul consiliu director doreşte să discute şi să prezinte orice fel de idei sau propuneri tuturor membrilor, pentru a se putea adopta decizii în comun, deoarece toţi suntem egali în această asociaţie.

În ultima săptămână s-au înscris patru noi persoane şi dorim să îi prezentăm şi celorlaţi membri ai clubului”, menţionează Marius Vrăbieş, vicepreşedinte Rebel Bikers MCI.
„De curând am obţinut, prin bunăvoinţa firmei Pyrostop, o sponsorizare care constă în punerea la dispoziţie de câte ori avem nevoie a sălii lor de şcolarizare. Dorim să le aducem mulţumiri pe această cale.

Fiind la început de drum, nu dispunem încă de destule finanţe pentru plata unei chirii  lunare. De asemenea, Societatea Civilă Szekely&Formittag ne sprijină din punct de vedere juridic”, mai adaugă Marius Vrăbieş.
Cei de la Rebel Bikers mai spun că au depus o cerere la Primărie pentru obţinerea unui sediu social, la care nu au primit însă răspuns. Prima acţiune pe care o pregătesc „rebelii” este o petrecere de Revelion, care să adune cât mai mulţi motociclişti.

Ovidiu Morcan

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase