Mugur Isărescu a fost decorat cu cea mai înaltă distincţie a statului român

Mugur Isărescu a fost decorat cu cea mai înaltă distincţie a statului român
Preşedintele Traian Băsescu i-a conferit guvernatorului BNR Mugur Isărescu cea mai înaltă distincţie a statului român, “Steaua României” în grad de Colan, pentru efortul deosebit depus în vederea elaborării şi implementării politicilor care au asigurat stabilitatea financiară a României.

Preşedintele l-a decorat pe guverantorul BNR cu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Colan, “în semn de înaltă apreciere pentru rezultatele de excepţie obţinute în activitatea de cercetare şi promovare, la nivel academic, a fenomenelor economice, pentru efortul deosebit pe care l-a depus, în calitate de Guvernator al Băncii Naţionale a României, în vederea elaborării şi implementării cu succes a politicilor monetar-bancare, prin care s-a asigurat stabilitatea financiară a României”.

De asemenea, “cu ocazia împlinirii a 130 de ani de la înfiinţarea Băncii Naţionale a României, în semn de înaltă apreciere pentru rezultatele excepţionale obţinute în elaborarea şi implementarea cu succes a politicilor monetar-bancare, care au asigurat stabilitatea financiară a României”, au mai fost decoraţi şi reprezentanţi ai fostului Consiliu de Administraţie al BNR, astfel: cu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Mare Ofiţer – Silviu Cerna şi Lucian Croitoru, cu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Comandor pe Virgiliu-Jorj Stoenescu, Florin Georgescu a fost distins cu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Ofiţer, iar cu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Cavaler au fost decoraţi Eugen Dijmărescu, Maria Ene, Valentin Lazea, Agnes Nagy, Napoleon Pop, Cristian Popa.

Sursa: newsin0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !