Multumit de cheltuirea banilor la Sanepid

4Comentarii
Multumit de cheltuirea banilor la Sanepid
Ministrul Sănătatii Cseke Atţila a inspectat luni sediul Direcţiei de Sănătate Publică Bihor de pe str. Libertaţii.

Acesta a intrat din toamna anului trecut în lucrări de reabilitare şi mărire a spaţiilor din aceasta locaţie. Extinderea spaţiului s-a impus întrucât până acum, DSP funcţiona în trei locaţii diferite, în cladiri pentru care se plătea chirie. Odată mărite spaţiile din imobilul de pe str. Libertătii, activitatea DSP se va comasa aici. În afara banilor daţi pe lucrările de reabilitare şi mărire a spaţiilor, Ministerul a mai alocat bani şi pentru dotarea cu aparatură a laboratorului de Sanepid.

După vizita de la DSP, ministrul bihorean a inspectat un spaţiu de pe str. Sucevei, la garajele Ambulanţei unde se va construi un nou sediu pentru Ambulanta Bihor. Ideea e mai veche şi aparţine ex-managerului de la Ambulanta Bihor, dr. Tiberiu Bondar. Acesta a întocmit chiar un proiect pentru sediul Ambulaţei. Proiectul se doreşte a fi făcut în două etape, prima dintre ele cuprinzând amenajarea de birouri iar a doua reabilitarea a atelierelor şi a garajelor. Pentru demararea primei părţi a lucrărilor  ar fi nevoie de aproximativ 2 milioane de lei şi se doreşte ca această etapă să fie făcută în cel mai scurt timp posibil. Ministrul Cseke a luat în calcul această variantă şi a promis că va studia proiectul şi până la finalul săptămânii va da un răspuns, dar trebuie rezolvată problema imobilului, care acum este în administrarea Serviciului de Ambulanţă dar aparţine de Consiliul Judeţean Bihor. ,,Odată rezolvată partea juridică nu ar fi probleme în alocarea unei sume consistente atât pentru birouri dar şi pentru garaje” , a mai precizat ministrul Cseke Attila.

De la sediul de pe strada Sucevei, ministrul Cseke Attila, s-a deplasat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea pentru Inaugurarea mamografului digital şi a staţiei de sterilizare.

Taguri: , ,


4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor