Munca si distractie pentru studenti

Munca si distractie pentru studenti
Sute de mii de studenţi din toate colţurile lumii pleacă, în sezonul estival, să muncească în Statele Unite.

În vacanţa din 2011, studenţii orădeni pot îmbina distracţia cu munca. Programul Work andTravel SUA (American Experience) este cea mai bună ocazie pentru a câştiga experienţă, bani şi călătorii la care mulţi nici nu pot să viseze.

„Prin American Experience studentii pot petrece vara viitoare departe de casă, pe o plajă din Hawaii sau în Pacific, iar pentru iubitorii de natură, American Experience recomandă National Parks (Yellowstone). Anul acesta avem pachete speciale pentru Hawaii, California, New England, National Parks, Casino, Midwest, Seneca, Atlantic Beach. Joburile sunt în domeniul turistic, cu excepţia, celor din Seneca, care sunt în agricultură. Pentru a putea pleca acolo unde visează, studenţii trebuie să-şi rezerve din timp o locaţie. Ofertele bune se epuizează repede’’, informează Ruben Budău, consilier Work and ravel Oradea.

Condiţii

Work and Travel este organizat cu sprijinul Ambasadei SUA, care facilitează obţinerea vizei. Programul Work and Travel în SUA a câştigat, în ultimii ani, teren în Universitatea din Oradea.
„Tinerii orădeni au prins curaj, mai ales după ce au aflat mai multe despre visul american de la colegii lor care s-au dus să lucreze în vacanţa de vară în SUA. În plus, American Experience, cu sprijinul partenerilor americani, găseşte oferta de muncă şi pune la dispoziţie un loc de cazare. Cu această variantă, singura grijă a studentului este să-şi ia examenele şi să-şi facă bagajul”, precizează Ruben Budău.

Pentru a beneficia de programul Work and Travel canditaţii trebuie să aibă peste 18 ani, să vorbească limba engleză, să fie studenţi, mastranzi sau doctoranzi la zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată sau în curs de acreditare.

„Începând din 2010, media şcolară nu mai reprezintă un criteriu de selecţie, pentru niciun student, indiferent de anul de studiu. Mai mult decât atât, s-a prelungit perioada de şedere. Dacă până acum studenţii era obligaţi să se întoarcă în 1 octombrie, de acum ei pot sta în State până în 31 octombrie”, a mai punctat Ruben Budău. Programările pentru interviuri se pot face la numărul de telefon: 0756.300.797.

C.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !