Municipiul Hunedoara are o nouă hartă

Hunedoara – Realizată de compania Stiefel Eurocart în jumătate de an şi editată în 5000 de exemplare, noua hartă a Hunedoarei, lansată miercuri în municipiu, se deosebeşte de toate celelalte prin complexitatea şi actualitatea informaţiilor conţinute.

„De la Revoluţie nu am mai avut o astfel de hartă performantă a oraşului Hunedoara. Ea respectă standardele europene de cartografie şi aduce o mulţime de informaţii. Scopul nostru de viitor îl reprezintă refacerea tuturor hărţilor de judeţe şi municipii din ţară”, a spus Silviu Octavian Huplea, directorul companiei Stiefel în România. De la staţiile de benzină şi taximetrie până la blocurile recent construite, cetăţeanul poate localiza cu precizie informaţia dorită. Realizarea acestei hărţi a costat 60.000 de lei, Consiliul Local contribuind la aceasta doar din punct de vedere logistic.

„Cu această hartă intrăm în Uniunea Europeană. Eu doresc ca dinamica de dezvoltare a municipiului să fie atât de mare, încât să avem parte în curând de o altă hartă”, a afirmat viceprimarul Hunedoarei, Simion Jitian.

Distribuţia hărţilor se va face gratuit în 1500 de locaţii publice şi 3500 de birouri private.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase