Muntele Bihorului, pe ecrane la Holywood

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
Muntele Bihorului, pe ecrane la Holywood
Unul dintre cei mai buni sportivi ai României, orădeanul Sandu Lungu are șansa să schimbe ringul cu apariția într-o producție de la Hollywood.

Sandu Lungu a fost prezent la semnarea unui contract între noua casă de film și producătorii de la Hollywood, Moshe Diamant şi Cristopher Milburn, care au colaborat în trecut Jean Claude van Damme și Dolph Lundgren. Sandu Lungu va debuta ca actor într-un film de acțiune produs de Alain Depardieu, fratele celebrului actor francez Gerard Depardieu. Pelicula se numește „Back2 Back” și se va filma luna viitoare pe litoralul românesc, la Mamaia.

„Este o provocare nouă pentru mine, să fac parte din distribuția unui film. Sper că nu v-ați așteptat să fiu personajul bun, nu mă recomandă fizicul și, în plus, este nevoie și de o gorilă care demolează ceva”, a spus Sandu Lungu.

Luptătorul orădean Alexandru Lungu a fost prezent la semnarea unui contract între noua casă de film Superkombat Film și doi producători de la Hollywood, Moshe Diamant şi Cristopher Milburn.

Superkombat Film este un proiect al promotorului Eduard Irimia. În portofoliul acestei case de producție se află promovarea luptătorului Florian Munteanu, care va juca alături de Sylvester Stallone în „Creed 2”. În ceea ce îi privește pe producătorii de la Hollywood, aceștia au colaborat în trecut cu figuri importante ale filmelor de acțiune, precum Jean Claude van Damme sau Dolph Lundgren.

Orădeanul va apărea în producția Back2Back, alături de Ionuț Iftimoaie sau Sandu Lungu.
Ionuț Iftimoaie a mai jucat în „Patimile lui Iisus”, alături de Maia Morgenstern. În „The Passion of the Christ” – „Patimile lui Iisus”, regizat de Mel Gibson, Iftimoaie l-a dublat în unele scene, care presupuneau forţă, pe actorul Jim Cavieziel, cel care l-a întruchipat pe Iisus. Sandu Lungu va debuta ca actor într-un film de acțiune, produs de Alain Depardieu, fratele celebrului actor francez Gerard Depardieu.

Rol principal

Pelicula de debut a lui Sandu Lungu se numește „Back2Back” și se va filma luna viitoare, pe litoralul românesc, la Mamaia. Fiorosul luptător va avea un rol principal în film. Conform presei centrale, coproducția, un film cu multă acțiune și arte marțiale, spune povestea a doi frați americani, care în prima lor misiune militară, ajung la baza de la Mihail Kogălniceanu.

Personajul lui Sandu descoperă o rețea mafiotă, care se ocupă cu lupte underground și pariuri, scrie libertatea.ro.

“Este o provocare nouă pentru mine să fac parte din distribuția unui film. Sper că nu v-ați așteptat să fiu personajul bun, nu mă recomandă fizicul și în plus, este nevoie și de o gorilă care demolează ceva… Până acum, singura mea experiență în fața camerelor de filmat au fost câteva spoturi publicitare. Mergem mai departe”, a spus Sandu Lungu.

Alain Depardieu a fost producătorul executiv, în 1993, al filmului “The Piano”/ “Pianul”, premiat cu Palme D’Or la Festivalul de la Cannes. Nu e prima apariție pe ecran a lui Sandu Lungu. El a început cu o prestație artistică pe micile ecrane, etalându-și calitățile de dansator.

Taguri: , ,