Mutu, intre succese si regrete

Reactualizat la:
Mutu, intre succese si regrete
Desi a adus 15 puncte echipei nationale, lui Mutu ii pare rau ca nu a putut face mai mult. El regreta perioada neagra de suspendare, un timp pierdut in care ar fi putut sprijini echipa si, poate, obtine calificarea la Cupa Mondiala 2006.

Adrian Mutu s-a declarat nemultumit de programul de meciuri amicale ale echipei nationale, stabilit de FRF, subliniind ca mai multe partide ar fi insemnat o omogenitate mai rapida. “Asa cum s-a intamplat si la campania trecuta, echipa nationala isi revine abia spre final. Cred ca acest lucru se datoreaza putinelor meciuri amicale stabilite de FRF. Mai multe partide ar fi asigurat o omogenizare mai rapida”, a spus Mutu.

Adrian Mutu a marcat ultimele cinci goluri ale echipei nationale. Tot pe piciorul sau, echipa nationala a adunat 15 puncte in actuala campanie de calificare.

Mutu este modest, insa. El vede numai partea goala a paharului. “Daca nu as fi fost suspendat pentru episodul nefericit de la Chelsea, poate as fi putut sa fac mai multe, iar acum eram deja calificati”, a spus Brilinatul.