Muzică bună, torţe şi confetti

Muzică bună, torţe şi confetti
De Ziua Orasului, municipalitatea le-a oferit oradenilor o seara de neuitat. Concertele au scos din case nu mai putin de 20.000 de oradeni. De-abia se înserase si strazile orasului au devenit din ce în ce mai neîncapatoare.

Tarabele pline cu chilipiruri, bere si mititei, au fost instalate înca de la amiaza, asa ca spre seara vânzatorii ambulanti îsi asteptau nerabdatori clientii. Podul Ferdinand si toata Piata Unirii au devenit adevarate furnicare, toata lumea se plimba de colo pâna colo pe strazi, asteptând aparitia tortelor si începerea concertului. Retragere cu torte

Oradea a sarbatorit miercuri 61 de ani de când trupele române si sovietice au eliberat orasul. În semn de amintire, începând de la ora 21:00, centrul orasului a fost luminat de zecile de torte purtate pe strazi de jandarmi si militari în termen, respectiv de elevii Scolii de Pregatire a Politiei de Frontiera „Avram Iancu”. Traseul retragerii cu torte a fost stabilit din fata Teatrului de Stat si pâna la Garnizoana Oradea.

Ninsoare de confetti

S tartul la distractie l-a dat trupa Danger, iar Dj. Project, care le-a urmat, a încins si mai mult spiritele. Nebunia s-a declansat la aparitia chipesului Stefan Banica jr. Zeci de minute oradencele au fost în delir, cântând alaturi de faimosul solist. Atmosfera a fost foarte incitanta, deoarece în timp ce Banica se juca cu inimile fetelor, din senin a început o ninsoare cu confetti si în acelasi timp câteva artificii au luminat cerul, provocând isterie în rândul spectatoarelor. Trupa Holograf a sustinut un concert extraordinar. Seara s-a terminat cu traditionalul foc de artificii.

Ioana Iuhas

 

Taguri: