Muzică de 3 milioane euro

Muzică de 3 milioane euro
Studenţii de la Facultatea de Muzică din Oradea vor învăţa în noul sediu peste doi ani. Firma Eurociv Cons SRL în asociere cu SC Acomin S.A. este câştigătorul contractului de atribuire a lucrărilor de construcţie la Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii din Oradea.

„La licitaţie au participat SC Colosseum Print, cu subcontractanţii Remdac, Electric, Safirmon, Transilvania Construct, SC Construcţii Bihor, cu subcontractantul CIAC, SC Selina, Eurociv Cons, Simbac, Euras şi Ared. Ofertantul câştigător este SC Eurociv Cons SRL, cu oferta de 11.896.760 lei fără TVA, respectiv 14.157.144 lei cu TVA.

Termenul de execuţie al lucrării este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere al lucrării. Garanţia lucrării este de cinci ani”, se arată în raportul procedurii de atribuire a contractului de lucrări privind executarea lucrărilor de construcţie a Facultăţii de Muzică.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !