„În Birou erau şi oameni cu două facultăţi”

ORADEA – Ce l-a deranjat cu adevărat pe Cornel Popa la Biroul Permanent Municipal al PNL Oradea, de a reacţionat aşa de vehement? Chestiunea cu consiliile de administraţie ale regiilor nu e crezută de către cei sancţionaţi, care spun că preşedintele PNL Bihor i-a aşteptat la cotitură pentru a-i sancţiona. „Pe domnul Popa l-a deranjat că în Birou erau şi oameni cu două facultăţi, cu doctorate

Eu sunt un om al echilibrului, accept critici, însă nu accept batjocura. Mi-am câştigat funcţiile prin muncă”, ne-a declarat ieri Gavrilă Grebenişan, cel care a fost până duminică liderul PNL Oradea. Deşi nu o spune, Grebenişan lasă să se înţeleagă că pe Popa l-a deranjat faptul că în BP al PNL Oradea se aflau persoane care puteau fi manevrate mai greu.

Apropiat de Filip
Nici apropierea dintre Grebenişan şi rivalul lui Popa, Petru Filip, nu poate fi omisă, cu atât mai mult cu cât ex-preşedintele PNL Oradea nu neagă amiciţia cu preşedintele democrat: „Eu cu Filip am fost colegi la IMPS, actualul Mecord. El era şeful CTC şi, când a fost numit inginer-şef, eu am fost numit şeful CTC în locul său. Într-adevăr, mă înţeleg foarte bine cu el. Ne-am dus împreună la culesul porumbului, aşa erau atunci vremurile. S-a insinuat că aş avea contacte în plan politic cu Petru Filip. Însă eu am spus-o de mai multe ori că această rivalitate între Popa şi Filip nu aduce nimic”.

Calin Corpas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase